Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer

Zelf autorijden met een beperking

Zelf kunnen gaan en staan waar je wilt: een auto biedt veel vrijheid. Ook met een mobiliteitsbeperking zijn er vaak nog veel mogelijkheden om de auto zo aan te passen dat je er met een beperking in kunt rijden. Denk hierbij aan makkelijker kunnen in- en uitstappen of aanpassingen waarmee de auto met de handen in plaats van de voeten bestuurd kan worden.

Zelf weer in de auto kunnen stappen, onze auto aanpassingen maken het mogelijk.

Betrouwbare leverancier

Wellner levert al jaren oplossingen om zelf (weer) auto te kunnen rijden aan tevreden klanten.

Een oplossing op maat

Samen kijken we naar jouw wensen en situatie. Kunnen we jouw eigen of een andere gebruikte auto dusdanig aanpassen zodat jij er mee kunt rijden? En zijn er nog andere gezinsleden die ook in de auto moeten kunnen rijden?

Gratis passing aan huis

Een auto geschikt maken voor een mobiliteitsbeperking is maatwerk. Daarom komen we altijd even langs aan huis om de maten te bekijken en er zeker van te zijn dat we een aanpassing adviseren die past.

Garantie

Op al onze auto aanpassingen heb je een uitgebreide garantie.

Makkelijker in- en uitstappen

Om het voor jou als bestuurder met een mobiliteitsbeperking makkelijker te maken om in en uit de auto te stappen zijn er verschillende mogelijkheden. Een draaistoel kan de oplossing bieden. De stoel draait naar buiten toe, met de voorzijde buiten de auto. Hierdoor wordt plaatsnemen op de stoel een stuk makkelijker. De stoel kan vervolgens rustig naar binnen gemanoeuvreerd worden. Er zijn verschillende type draaistoelen beschikbaar, waarmee de draaistoel voor velen een juiste en betaalbare oplossing is.

Handbediening autostuur

Heb je een mobiliteitsbeperking in de voeten en/of benen? Dan is het prettig om de auto zoveel mogelijk met de handen te kunnen besturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de richtingaanwijzer, ruitenwissers en het remsysteem. Ook is het in sommige modellen auto’s mogelijk een gaspedaal naar links te verplaatsen, zodat er met het linkerbeen gas gegeven kan worden. Afhankelijk van het type auto en jouw situatie bepalen we wat de best passende oplossing is voor jou.