Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
aanpassing auto gehandicapten

Wellner Story

Toen Danny een aantal jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met auto-aanpassingen wekte dit bij hem vooral veel verbazing op. Woekerprijzen en gebrek aan service leken eerder regel dan uitzondering. Dat moest anders kunnen. Het antwoord was Wellner.

Bij Wellner vind je expertise en kwaliteit voor een eerlijke prijs, altijd begeleid door een grote glimlach. Waar iedereen het prettig vindt om vriendelijk te woord te worden gestaan, is ontzorgd worden van extra waarde wanneer je minder mobiel bent. Bij Wellner vinden we ‘nee’ dan ook geen antwoord en geloven we niet in ‘kan niet’.

Je wordt als klant niet behandeld als koning, maar als mens. Woon je ver weg? Dan komen we gratis bij jou thuis langs voor een proefrit. Heb je snel een mobiliteitsoplossing nodig en zeggen anderen dat er geen mogelijkheden zijn? Dan zoeken wij net zo lang naar een oplossing totdat we deze voor je vinden. Eerlijkheid en transparantie vinden wij basiswaarden voor een bedrijf en service leveren zit in ons bloed. Wij zijn pas tevreden als onze klanten altijd met een glimlach de weg op gaan.

Voor ons is het leveren van de grootst mogelijke service niet meer dan normaal.

ondersteuning

Ondersteuning

Van adviseren over de best passende oplossing voor jouw situatie tot aan ondersteuning bij de aanvraag voor het laag tarief wegenbelasting; de mensen van Wellner zijn er voor jou.

vanzelfsprekend

Vanzelfsprekend

Een perfect verzorgde auto opleveren waarmee je direct kunt rijden vinden wij vanzelfsprekend. Daarom krijgt de auto bij ons altijd een grote onderhoudsbeurt, gratis wegenwachtservice en minimaal 6 maanden BOVAG-garantie.

onderhoudservice

Onderhoudservice

Is er toch iets mis met de auto of is er schade? Dan krijg je van ons een gratis leenauto (rolstoelbus), zodat je in de tussentijd gewoon mobiel blijft. Wij houden je tussentijds op de hoogte over de vordering van het onderhoud. Onze vaste klanten krijgen altijd korting op onderhoud.

gemak

Gemak

Of je nu in Limburg, Groningen of ergens anders woont: wij komen graag langs voor een gratis proefrit aan huis. Zo vinden we de perfecte rolstoelbus voor jou en jouw gezin gewoon bij je thuis op de bank. Indien de bus bevalt, laten we hem direct bij jullie voor de deur achter. Eventueel verzekerd en wel.

WELLNER

Op zoek naar een passende vervoersoplossing voor jou

Samen kijken we naar jouw behoeften. Wil je een auto waarin een rolstoel of scootmobiel makkelijk vervoerd kan worden, of wil je juist zelf rijden? Waar wil de persoon in de rolstoel zitten? Achterin of juist naast de bestuurder? En hoeveel mensen moeten er verder in de auto kunnen? Indien je zelf wilt rijden, bekijken we samen met welke autoaanpassingen we de auto geschikt kunnen maken voor jou. Allemaal wensen en gebruiksbehoeften die eraan bijdragen welke auto oplossing het meest geschikt is voor jullie.

Een gratis proefrit aan huis

We begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om bij ons langs te komen om je te oriënteren op een geschikte rolstoelauto of -bus. Of je nu verder weg woont of dichtbij: indien gewenst komen wij gratis langs voor een proefrit aan huis. Zo kunnen jullie direct bekijken of de voorgestelde bus of auto voldoet aan alle wensen, thuis vanaf de bank. Bevalt de auto? Dan laten wij hem achter kun je hem direct in gebruik nemen! Natuurlijk mag je ook altijd langskomen in onze showroom.

Service van Wellner

Service staat bij ons voorop. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je altijd ontvangen wordt met een grote glimlach en dat we samen zoeken naar oplossingen en niet denken in problemen. Daarnaast leveren wij de auto altijd met een grote onderhoudsbeurt, gratis wegenwachtservice en minimaal 6 maanden BOVAG-garantie.

Onze verhalen