Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Tweedehands rolstoelbus kopen

Beste klant,

Het corona virus heeft voor ons allemaal een verregaande impact. Waar wij ons inzetten voor een inclusieve maatschappij, met zoveel mogelijk mobiliteit en vrijheid voor een ieder, wordt die momenteel behoorlijk beperkt. Wij begrijpen uw bezorgdheid hierover en vinden het belangrijk om uw en onze gezondheid voorop te zetten.

Hygiëne maatregelen in onze showroom

Om die reden hebben wij voor u als klant verregaande (preventieve) maatregelen. Zo zijn wij slechts met 2 medewerkers aanwezig in de showroom, ontvangen wij klanten om de beurt en houden wij een gepaste afstand van elkaar. Zo minimaliseren we het contact tussen onze klanten, onszelf en elkaar. Daarnaast hangen er op diverse punten in onze showroom desinfectie middelen voor de handen en reinigen wij meer dan normaal wordt geacht onze showroom. Onze showroom is daarom voor u veilig om te bezoeken.

Maatregelen thuispasssing

Per dag voeren wij maximaal één thuispassing uit. Onze medewerker houd een gepaste afstand (anderhalve meter, volgens de richtlijnen van het RIVM) zodat u gerust een uitgebreide proefrit thuis kunt maken. U wordt voorzien van alle tips en informatie die u nodig heeft voor een fijne proefrit.

Verder schudden wij niet de hand en ontvangt u een offerte/factuur per mail waarna u de eventuele (aan)betaling per bankoverschrijving kunt voldoen. Ook hiervoor is dus geen fysiek contact nodig.

Mocht u zelf nog speciale eisen of wensen hebben dan kunt u dit altijd van te voren kenbaar maken, dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Ons team staat voor u klaar om ook in deze bijzondere en intensieve tijd u zo goed mogelijk te voorzien van mobiliteit!

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar via: 079-2033113.

Hartelijke groet,

Het Wellner-team

Ook in deze onzekere tijd staan wij 6 dagen per week voor u klaar!