Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Tweedehands rolstoelbus kopen

Tweedehands rolstoelbus kopen

Een tweedehands rolstoelbus kopen

Een rolstoelbus is vaak erg duur in aanschaf. Bij Wellner Mobiliteit vinden we dat ook mensen met een minder grote beurs recht hebben op goede zorg. Voor rolstoelgebonden mensen is een rolstoelbus soms cruciaal. Om de rolstoelbus betaalbaar te maken, verkopen wij ook tweedehands rolstoelbussen. Een tweedehands rolstoelbus is een stuk goedkoper in aanschaf, en zal bovendien altijd in goede staat zijn als u deze bij Wellner koopt. Een nadeel van een tweedehands rolstoelbus kan zijn dat de configuratie van de bus niet helemaal naar uw wensen en eisen is, maar gelukkig kunnen we bij Wellner de bus volledig aanpassen. Er zijn ontzettend veel opties waaruit u kunt kiezen om het gebruiken van de rolstoelbus zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een hydraulisch oprijstuk voor u plaatsen, maar ook een rolstoellift installeren.

Linda Wellner

Linda, aanpassingen adviseur

Is een tweedehands rolstoelbus kopen de moeite waard?

Misschien twijfelt u er nog over of u een rolstoelbus moet kopen of niet. Als u veel kilometers maakt kunnen wij u zeker aanraden om een rolstoelbus aan te schaffen. Veel rolstoelbussen zijn namelijk uitgerust met een grijs kenteken. Het verschil in wegenbelasting kan tot wel honderden euro’s schelen met een normale bus. Denkt u dat u baat heeft bij een tweedehands rolstoelbus? Kom dan vooral eens langs onze showroom in Zoetermeer, hier helpen wij u graag verder. Heeft u geen mogelijkheid om langs onze showroom in Zoetermeer te gaan? Geen nood, want bij Wellner Mobiliteit kunt u ook gebruik maken van thuispassing. Hiervoor kunt u op onze website de verschillende occasions bekijken. Ziet u een rolstoelbus waar u interesse in heeft? Neem dan contact met ons op en wij sturen gratis een medewerker langs u op met dit voertuig. U krijgt dan de mogelijkheid om de rolstoelbus en alle aanpassingen uit te proberen. U hoeft voor onze thuispassing geen geld te betalen.

Tweedehands rolstoelbus kopen
Tweedehands rolstoelbus kopen onderhoud

Wat maakt Wellner Mobiliteit zo aantrekkelijk?

Wellner Mobiliteit is de beste plek om een rolstoelbus aan te schaffen. Natuurlijk speelt de kwaliteit van onze producten hierbij een grote rol. Wij verkopen alleen producten die aan al onze eisen voldoen, en daarom geven wij u ook tot wel 1 jaar lang BOVAG-garantie. Ook zijn wij experts in het maken van aanpassingen aan uw rolstoelbus, waardoor wij de meest ingewikkelde aanpassingen probleemloos in uw bus kunnen aanbrengen. Buiten het product zelf is er nog een reden waarom wij zo geliefd zijn onder onze klanten: wij bieden namelijk de beste service. Zo krijgt u bij aanschaf van een voertuig gelijk een volle tank. Ook is een grote onderhoudsbeurt inbegrepen bij uw rolstoelbus. Wij gaan op servicegebied uit van de 10 Wellner zekerheden. Wilt u een duidelijk overzicht van onze voordelen? Deze kunt u hier vinden.

Ik wil meer weten over een tweedehands rolstoelbus, wat nu?

Wilt u graag meer weten over een specifieke rolstoelbus of bent u nog niet helemaal zeker van uw keuze? Wij helpen u graag verder. U kunt bij ons langskomen in de showroom in Zoetermeer, maar u kunt ons ook bellen of contact opnemen per mail. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Ook als u graag uw huidige auto wilt laten aanpassen of verkopen kunt u gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden met ons te bespreken. Hopelijk bent ook u binnenkort een van onze vele tevreden klanten.

Tweedehands rolstoelbus kopen