Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
  • Tot een jaar BOVAG garantie

Tweedehands rolstoelbus kopen

Een 2e hands rolstoelbus kopen

Een rolstoelbus is vaak erg duur in aanschaf. Toch hebben de meeste mensen hier erg veel geld voor over. Bij Wellner Mobiliteit vinden we dat ook de mensen met minder geld kans moeten krijgen op een goede zorg. Een rolstoelbus hoort hier ook bij als u in een rolstoel zit. Om de rolstoelbus betaalbaar te maken verkopen wij ook tweedehands rolstoelbussen. Een tweedehands rolstoelbus is een stuk goedkoper in aanschaf, maar zal altijd in goede staat zijn als u deze bij ons koopt.

Een nadeel van een tweedehands rolstoelbus kan zijn dat elk persoon weer andere benodigdheden nodig heeft in de rolstoelbus. Gelukkig kunnen we bij Wellner Mobiliteit allerlei aanpassingen verrichten waardoor uw rolstoelbus helemaal aan uw wensen voldoet. Er zijn ontzettend veel opties waaruit u kunt kiezen om het gebruiken van de rolstoelbus zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een oprijstuk plaatsen, maar ook het plaatsen van een rolstoellift kunnen wij voor u doen.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor uw rolstoelbus, maar ook als u liever zelf achter het stuur zit hebben wij een oplossing voor u. Kunt u uw benen moeilijk gebruiken? Wij kunnen uw auto zo aanpassen dat u kunt remmen en gassen met uw handen. Ook kunnen wij een draaistoel inbouwen waardoor u makkelijker in de auto komt. Wilt u graag meer weten over onze aanpassingen? U kunt contact met ons opnemen via onze contact pagina.

Is een tweedehands rolstoelbus kopen de moeite waard?

Misschien twijfelt u er nog over of u een rolstoelbus moet kopen of niet. Als u veel reist kunnen wij u zeker aanraden om een rolstoelbus aan te schaffen. Om u kosten te besparen zijn veel rolstoelbussen uitgerust met een grijs kenteken. Dit wil zeggen dat u minder belasting betaald wanneer u voor zo een bus in aanmerking komt. Het verschil in wegenbelasting kan ontzettend veel schelen met een normale bus. Dit verschil kan tot in de honderden euro’s per maand oplopen. Nog een voordeel is dat deze busjes op diesel rijden. De prijs van diesel is een stuk lager als de prijs van benzine, hierdoor bespaart u nog eens extra geld.

Natuurlijk is het aanschaffen van een rolstoelbus ook erg goed voor uw eigen plezier. Het zal u een hoop tijd en gedoe besparen wanneer u zo snel in uw vervoersmiddel kan komen. Veel mensen die een tweedehands rolstoelbus hebben aangeschaft bij ons geven later aan dat ze niet meer zonder zouden kunnen. Denkt u dat u baat heeft bij een 2e hands rolstoelbus? Kom dan eens langs onze showroom in Zoetermeer, hier helpen wij u graag verder. Heeft u geen mogelijkheid om langs onze showroom in Zoetermeer te gaan? Geen nood, bij Wellner Mobiliteit kunt u gebruik maken van thuispassing.

Als u gebruik wilt maken van onze thuispassing kunt u op onze website de verschillende occasions bekijken. Ziet u een rolstoelbus waar u interesse in heeft? Neem dan contact met ons op en wij sturen gratis een medewerker langs u op met dit voertuig. U krijgt dan de mogelijkheid om de rolstoelbus en alle aanpassingen uit te proberen. U hoeft voor onze thuispassing geen geld te betalen.

Wat maakt Wellner Mobiliteit zo aantrekkelijk?

Wellner Mobiliteit is de beste plek om een rolstoelbus aan te schaffen, maar waarom zijn wij nou zo geliefd? Natuurlijk speelt de kwaliteit van onze producten hierbij een grote rol. Wij verkopen alleen producten die aan al onze eisen voldoen. Wij kunnen u dan ook tot wel 1 jaar lang BOVAG-garantie geven. Ook zijn wij experts in het maken van aanpassingen aan uw rolstoelbus. Waardoor wij de meest ingewikkelde aanpassingen probleemloos in uw bus kunnen aanbrengen. Maar buiten het product zelf is er nog een reden waarom wij zo geliefd zijn onder onze klanten, wij bieden namelijk de beste service. Zo krijgt u bij aanschaf van een voertuig gelijk een volle tank. Ook is een grote onderhoudsbeurt inbegrepen bij uw rolstoelbus.

Het inruilen van uw oude voertuig is geen probleem bij Wellner Mobiliteit. Heeft u uw voertuig bij ons gekocht? Dan krijgt u korting wanneer u uw tweedehands rolstoelbus langsbrengt voor onderhoud. Ook de LPK-keuring wordt gratis voor u door ons verzorgt. En heeft uw voertuig een reparatie nodig? Bij ons krijgt u een gratis leenauto, zodat u ook tijdens de reparaties voorzien bent van degelijk vervoer. Als u een voertuig bij ons bestelt kan u dus genieten van ontzettend veel voordelen. Wij noemen deze voordelen de 10 Wellner zekerheden. Wilt u een duidelijk overzicht van onze voordelen? Deze kan u hier vinden: https://wellnermobiliteit.nl/10-wellner-zekerheden/.

Ik wil meer weten over een tweedehands rolstoelbus, wat nu?

Wilt u graag meer weten over een specifieke rolstoelbus of bent u nog niet helemaal zeker van uw keuze? Wij helpen u graag verder. U kunt bij ons langskomen in de showroom in Zoetermeer, maar u kunt ons ook bellen of contact opnemen per mail. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Ook als u graag uw huidige auto wilt laten aanpassen of verkopen kunt u gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden met ons te bespreken. Hopelijk bent ook u binnenkort een van onze vele tevreden klanten.

Om de rolstoelbus betaalbaar te maken verkopen wij ook tweedehands rolstoelbussen.