Gemiddelde 9/10 van klanten starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
  • Tot een jaar BOVAG garantie
garage wellner

Wellner Story

Onderdeel zijn van de maatschappij, naar de bioscoop of een familielid kunnen bezoeken wanneer je wilt en je gehandicapte kind mee kunnen nemen zonder zorgen en gedoe. Voor velen van ons is dit de normaalste zaak van de wereld, een gegeven waar we niet dagelijks bij stil staan. Voor mensen met een beperking is dit vaak hun grootste wens. Door hun afhankelijkheid van anderen is ‘zomaar’ iets ondernemen voor hen geen optie.

Wij geven deze mensen graag een gedeelte van hun vrijheid terug. Zelf weer in de auto kunnen stappen om bij een vriend voetbal te kunnen kijken. Zelf van- en naar kantoor rijden op momenten dat jij dat wilt. Dankzij een rolstoelauto met je gehandicapte kind op vakantie kunnen. Vrijheid en gemak die een beetje rust geven in het vaak toch al hectische gezinsleven.

De auto’s en autoaanpassingen van Wellner maken het mogelijk. En dat we dit met de grootst mogelijke service doen is voor ons niet meer dan normaal.

Voor ons is het leveren van de grootst mogelijke service niet meer dan normaal.

ondersteuning

Ondersteuning

Van adviseren over de best passende oplossing voor jouw situatie tot aan ondersteuning bij de aanvraag voor het laag tarief wegenbelasting; de mensen van Wellner zijn er voor jou.

vanzelfsprekend

Vanzelfsprekend

Een perfect verzorgde auto opleveren waarmee je direct kunt rijden vinden wij vanzelfsprekend. Daarom krijgt de auto bij ons altijd een grote onderhoudsbeurt, gratis wegenwachtservice en minimaal 6 maanden BOVAG-garantie.

onderhoudservice

Onderhoudservice

Is er toch iets mis met de auto of is er schade? Dan krijg je van ons een gratis leenauto (rolstoelbus), zodat je in de tussentijd gewoon mobiel blijft. Wij houden je tussentijds op de hoogte over de vordering van het onderhoud. Onze vaste klanten krijgen altijd korting op onderhoud.

gemak

Gemak

Of je nu in Limburg, Groningen of ergens anders woont: wij komen graag langs voor een gratis proefrit aan huis. Zo vinden we de perfecte rolstoelbus voor jou en jouw gezin gewoon bij je thuis op de bank. Indien de bus bevalt, laten we hem direct bij jullie voor de deur achter. Eventueel verzekerd en wel.

WELLNER

Op zoek naar een passende vervoersoplossing voor jou

Samen kijken we naar jouw behoeften. Wil je een auto waarin een rolstoel of scootmobiel makkelijk vervoerd kan worden, of wil je juist zelf rijden? Waar wil de persoon in de rolstoel zitten? Achterin of juist naast de bestuurder? En hoeveel mensen moeten er verder in de auto kunnen? Indien je zelf wilt rijden, bekijken we samen met welke autoaanpassingen we de auto geschikt kunnen maken voor jou. Allemaal wensen en gebruiksbehoeften die eraan bijdragen welke auto oplossing het meest geschikt is voor jullie.

Een gratis proefrit aan huis

We begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om bij ons langs te komen om je te oriënteren op een geschikte rolstoelauto of -bus. Of je nu verder weg woont of dichtbij: indien gewenst komen wij gratis langs voor een proefrit aan huis. Zo kunnen jullie direct bekijken of de voorgestelde bus of auto voldoet aan alle wensen, thuis vanaf de bank. Bevalt de auto? Dan laten wij hem achter kun je hem direct in gebruik nemen! Natuurlijk mag je ook altijd langskomen in onze showroom.

Service van Wellner

Service staat bij ons voorop. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je altijd ontvangen wordt met een grote glimlach en dat we samen zoeken naar oplossingen en niet denken in problemen. Daarnaast leveren wij de auto altijd met een grote onderhoudsbeurt, gratis wegenwachtservice en minimaal 6 maanden BOVAG-garantie.

Onze verhalen
RDW-erkend
rai-vereniging
AMF-Bruns
Harmar
Auto-adapt
LPK
Bovag-garantie
Braun-Ability
bovag