Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Banner-garantie-wellner

Wellner garantie

Zowel bij de koop van een nieuwe aanpassing of bij de aanschaf van een gebruikte auto bestaat de kans op gebreken. Het is dan prettig om Bovag garantie te hebben om op terug te vallen. Wat houdt de garantie van Wellner precies in?

Wanneer je een geschikte Wellner occasion of auto aanpassing gevonden hebt maken wij deze geheel naar jouw wens. Wij besteden veel tijd en aandacht aan een opdracht. Wij staan dus ook garant voor een goede werking na aflevering. Om het overzichtelijk te houden beschikken wij over 3 typen garanties. Op onze garanties zijn geen extra kosten van toepassing. Dit is dus volledig gratis en in de prijs inbegrepen.

Linda Wellner

Linda, aanpassingen adviseur

garantie-stoel

Garantie op nieuwe auto aanpassingen

Bij iedere nieuwe auto aanpassing die je door ons laat uitvoeren besteden wij de grootst mogelijke zorg en aandacht. Dit laten wij zien door de 12 maanden garantie die wij leveren op alle nieuwe auto aanpassingen. Mocht het zo zijn dat er tijdens de garantie periode er iets voordoet dan kun je dit aan ons laten weten. Wij maken dit vervolgens op een zo kort mogelijke termijn weer in orde.

Alle garantie gevallen dienen bij onze vestiging in Zoetermeer verholpen te worden. Zo kunnen wij deze langere service periode ook behouden voor iedere klant. Je bent zelf verantwoordelijk voor het transport naar Zoetermeer. Indien de reparatie op voorhand langer lijkt te gaan duren dan 3 dagen dan ontvang je van ons gratis een leen-rolstoelbus. Deze rolstoelbus kun je gebruiken tot het moment dat jouw aanpassing weer naar behoren werkt.

Garantie op occasion rolstoelbussen en -auto’s

Bij aanschaf van een Wellner occasion rolstoelbus of rolstoelauto geven wij de welbekende 6 maanden BOVAG garantie op alle veiligheidsdelen van de bus. Het gaat hierbij om het gehele motorblok, de complete remmerij en alle andere veiligheidsdelen die ervoor zorgen dat je veilig rond kunt rijden. Ook zijn alle auto aanpassingen voor het rolstoelgebruik gedekt onder onze garantie. Accessoires zoals onder andere standkachels, multimedia, parkeersensoren en trekhaken zijn uitgesloten van onze garantie indien deze niet nieuw gemonteerd zijn door ons.

Deze volledige 6 maanden garantie geldt voor gebreken die tijdens de koop niet zichtbaar waren of bij normaal gebruik ontstaan tijdens de garantieperiode. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden. Eventuele zelfgemaakte schade door bijvoorbeeld een aanrijding of ondeskundig gebruik valt niet onder onze garantie, dit kun je bijvoorbeeld door je auto-verzekering laten dekken.

Alle garantie gevallen dienen bij onze vestiging in Zoetermeer verholpen te worden. Zo kunnen wij deze complete service periode behouden voor iedere klant. Je bent zelf verantwoordelijk voor het transport naar Zoetermeer. Reparaties die zonder onze toestemming worden uitgevoerd worden ook niet vergoed onder garantie. Indien een reparatie bij Wellner op voorhand langer lijkt te gaan duren dan 3 dagen dan ontvang je van ons gratis een leen-rolstoelbus met een rolstoellift en een rolstoelzitplaats. Deze rolstoelbus kun je kosteloos gebruiken tot het moment dat je bus voor je klaar staat.

Mocht het zo zijn dat je niet in de buurt woont van Zoetermeer dan kunnen wij ons voorstellen dat je niet altijd in staat bent om naar Zoetermeer toe te rijden. Wij maken dan bij aanschaf van de rolstoelbus of rolstoelauto specifieke afspraken die per persoon kunnen verschillen. Zo helpen wij je graag verder!

bovag-garantie
Garantie-niet-aangepaste-auto

Garantie op niet aangepaste auto’s

Bij aanschaf van een Wellner occasion zonder specifieke aanpassingen ontvang je van ons 6 maanden BOVAG garantie.
BOVAG garantie houdt in dat jouw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De Bovag garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de werkplaats uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat je de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode bij normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden. Alle voorwaarden van BOVAG kan je hier rechts op de pagina bekijken. Accessoires zoals onder andere standkachels, multimedia, parkeersensoren en trekhaken zijn uitgesloten van onze garantie indien deze niet nieuw gemonteerd zijn door ons.

Alle garantie gevallen dienen bij onze vestiging in Zoetermeer verholpen te worden. Zo kunnen wij deze 6 maanden BOVAG service behouden voor iedere klant. Je bent zelf verantwoordelijk voor het transport naar Zoetermeer. Reparaties die zonder onze toestemming worden uitgevoerd worden ook niet vergoed onder BOVAG garantie. Indien een reparatie bij Wellner op voorhand langer lijkt te gaan duren dan 5 dagen dan ontvang je van ons gratis een leenauto. Deze auto kan je kosteloos gebruiken tot het moment dat jouw auto weer voor je klaar staat.

Bekijk hier de algemene BOVAG voorwaarden en de BOVAG garantievoorwaarden.