Garantie

Zowel bij de koop van een nieuwe aanpassing als een gebruikte auto bestaat de kans op gebreken. Het is dan prettig om volledige garantie te hebben om op terug te vallen. Wat houdt de garantie van Wellner Mobiliteit Zoetermeer precies in?

Bij aanschaf van aangepast vervoer met BOVAG garantie staan wij garant voor een goede werking van alle delen van de bus. Hieronder vallen ook alle rolstoel-aanpassingen die zich in de bus bevinden. Mocht het zo zijn dat er gebreken geconstateerd worden dan staan wij garant voor het volledige herstel hiervan bij onze vestiging in Zoetermeer. In het geval dat een onderdeel of aanpassing langer op zich laat wachten ontvangt u van ons een leen-rolstoelbus. Hierdoor bent u altijd verzekerd van aangepast vervoer!

De nieuwe aanpassingen in uw bus of auto zijn voorzien van 1 jaar volledige garantie. In deze tijd staan wij volledig garant voor een goede werking van het product. In het geval dat er door normaal gebruik een mankement ontstaat zullen wij dit oplossen.

Na afloop van uw garantie kunt u uiteraard nog steeds dezelfde service verwachten zoals u van ons gewend bent. Wij adviseren om uw aanpassingen / aangepast vervoer ieder jaar te laten controleren door ons. Indien de aanpassing voorzien is van een hydraulisch systeem zoals bijvoorbeeld een rolstoellift is een jaarlijkse onderhoudsbeurt geen overbodige luxe. Dit geldt ook indien u een bus of auto bij ons heeft aangeschaft. Wij kennen uw auto/bus en weten wat er gedaan moet worden om deze in goede staat te behouden.

BOVAG Garantie Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden BOVAG garagebedrijven: