Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer

Scootmobielauto

Scootmobiels zijn een geweldige ontwikkeling voor personen met een mobiliteitsbeperking. Echter, wil je er verder mee op stap, bijvoorbeeld op vakantie of op bezoek bij een familielid, dan loop je er al snel tegenaan dat ze erg lastig te vervoeren zijn. Wij bieden verschillende mogelijkheden om de scootmobiel of elektrische rolstoel mee te nemen in de auto – met groot gemak zelfs.

Mogelijkheden om een scootmobiel mee te nemen

Er zijn verschillende oplossingen om een scootmobiel handig te kunnen vervoeren in een auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kofferbaklift om de scootmobiel in de auto te kunnen tillen of een oprijplaat. Daarnaast kunnen we een bodemverlaging in de auto doorvoeren waardoor de scootmobiel makkelijker achterin de kofferbak past.

De scootmobiel mee in de auto, zonder gedoe.

Betrouwbare leverancier

Wellner levert al jaren oplossingen om de scootmobiel mee te nemen aan tevreden klanten.

Een scootmobielauto op maat

Samen kijken we naar jouw wensen en situatie. Kunnen we jouw eigen of een andere gebruikte auto dusdanig aanpassen zodat hij geschikt is voor het vervoeren van een scootmobiel? Of is er een geschikte scootmobielauto beschikbaar om aan te schaffen?

Gratis passing aan huis

Een auto geschikt maken voor het vervoeren van een scootmobiel is maatwerk. Daarom komen we altijd even langs aan huis om de maten te bekijken en er zeker van te zijn dat we een aanpassing adviseren die past.

Garantie

Op al onze auto aanpassingen heb je een uitgebreide garantie.

Een scootmobielauto kopen

Zorgeloos in de auto naar de stad, een restaurant of op vakantie gaan; Wellner maakt het mogelijk en eenvoudig voor scootmobiel gebruikers. Bij ons kun je een op maat gemaakte en vooral betaalbare scootmobielauto kopen. Zo zijn wij een gespecialiseerd autobedrijf dat bijvoorbeeld scootmobiel auto’s naar al jouw wensen modificeert. Hierdoor heeft u genoeg keus uit scootmobiel liften en andere aanpassingen voor jouw auto. Het kopen van een scootmobiel auto kan vaak een grote aankoop zijn. Daarom hebben we een ruim aanbod van verschillende merken occasions voor een aantrekkelijke prijs. Dankzij onze service en deskundig onderhoud zijn onze tweedehands modellen betaalbaar en bevinden ze in een goede conditie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanpassen van scootmobiel auto’s, zodat ze volledig voldoen aan al uw wensen.

Scootmobiel auto met lift kopen

Bij Wellner heb je keuze uit verschillende liften die met gemak minimaal 350kg kunnen tillen. Wij gebruiken liften die aan de strengste Europese veiligheidsnormen voldoen, bijvoorbeeld van het Italiaanse merk Caroil. Daarnaast bieden wij aanvullende opties aan zoals de lift bedienbaar maken met een draadloze afstandsbediening of een app op uw telefoon. Zo kun je jouw scootmobiel eenvoudig in de auto plaatsen.

Bekijk occasions