Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Tweedehands rolstoelbus kopen

Scootmobiel auto kopen

Wellner maakt het mogelijk voor u

Zorgeloos in de auto naar de stad, een restaurant of op vakantie gaan; Wellner Mobiliteit maakt het mogelijk en eenvoudig voor scootmobiel gebruikers. Bij Wellner Mobiliteit kunt een op maat gemaakte en vooral betaalbare scootmobiel auto kopen. Zo zijn wij een gespecialiseerd autobedrijf dat bijvoorbeeld scootmobiel auto’s naar al uw wensen modificeert. Hierdoor heeft u genoeg keus uit scootmobiel liften en andere aanpassingen voor uw auto.

 

Linda Wellner

Linda, aanpassingen adviseur

De 10 Wellner Zekerheden

Gemak en service staan centraal bij Wellner Mobiliteit. Dit garanderen wij middels onze 10 Wellner Zekerheden. Wij begrijpen goed dat het niet altijd mogelijk is om langs te komen bij ons, daarom bieden wij een gratis proefrit aan huis. Een Wellner medewerker komt met uw scootmobiel auto naar keus toegereden. Hierin kunt u in uw eigen tijd en eigen omgeving een proefrit maken. Bovendien bieden wij korting op onderhoud, een gratis leenauto bij schade en een grote onderhoudsbeurt.

Scootmobiel auto kopen
Scootmobiel auto kopen

Een scootmobiel auto kopen

Het kopen van een scootmobiel auto kan vaak een grote aankoop zijn. Daarom heeft Wellner Mobiliteit en ruim aanbod van verschillende merken occasions voor een aantrekkelijke prijs. Dankzij onze service en deskundig onderhoud zijn onze tweedehands modellen betaalbaar en bevinden ze in een goede conditie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanpassen van scootmobiel auto’s, zodat ze volledig voldoen aan al uw wensen.

Scootmobiel auto kopen met lift

Bij Wellner Mobiliteit heeft u keuze uit verschillende liften die met gemak minimaal 350kg kunnen tillen. Wij gebruiken liften die aan de strengste Europese veiligheidsnormen voldoen, bijvoorbeeld van het Italiaanse merk Caroil. Daarnaast bieden wij aanvullende opties aan zoals de lift bedienbaar maken met een draadloze afstandsbediening of een app op uw telefoon. Zo kunt u uw scootmobiel eenvoudig in uw auto plaatsen.

Wilt u een scootmobiel auto kopen bij Wellner Mobiliteit? Of bent u benieuwd naar onze auto aanpassingen en ombouwpakketten voor scootmobiel auto’s? Bekijk ons occasion aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Scootmobiel auto kopen