Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Scootmobiel-kofferbak

Scootmobiel auto aanpassingen

Scootmobielen en elektrische rolstoelen bieden voor veel mensen een grote uitkomst wat betreft mobiliteit. Een grote ‘maar’ is dat ze vaak lastiger te vervoeren zijn door hun grootte en gewicht. Gelukkig zijn er verschillende auto aanpassingen mogelijk om het vervoer van een scootmobiel eenvoudiger te maken, zoals autoliften. Het team van Wellner adviseert je graag en goed over een geschikte oplossing voor jou.

Bij Wellner is voor vrijwel iedere auto een oplossing te vinden voor het vervoer van een scootmobiel.

Linda Wellner

Linda, aanpassingen adviseur

Kofferbaklift scootmobiel

Zonder grote krachtinspanning de scootmobiel of elektrische rolstoel in de auto krijgen? Een kofferbaklift bestaat uit een takelarm die uit de auto komt, met daaraan een touw met een haakje. Het bevestigingspunt op de scootmobiel of elektrische rolstoel wordt door Wellner zo gemonteerd dat deze goed in balans blijft op het moment dat hij de lucht ingetakeld wordt. Vervolgens kun je middels een bedrade afstandsbediening de scootmobiel of rolstoel naar binnen laten takelen. Er zijn drie typen kofferbakliften, geschikt om 58 kg, 90 kg en 180 kg te tillen. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de scootmobiel en het type auto adviseren wij één van de drie opties.

Prijzen kofferbakliften
  • 58 kg. vanaf €1299,00
  • 90 kg. vanaf €1499,00
  • 180 kg. vanaf €1799,00.
Kofferbaklift-scootmobiel
oprijplaat-scootmobiel

Oprijplaten, -goten en -platforms voor scootmobielen

Een andere optie om een scootmobiel te vervoeren in de auto zijn oprijplaten en -goten. Door hun inklapbaarheid zijn deze makkelijk mee te nemen. Een oprijplatform is een grotere variant van de oprijplaat en wordt vaak gemonteerd aan de scootmobielauto. Door hun opklapbaarheid belemmeren ze het uitzicht in de achteruitkijkspiegel niet.

Scootmobiel Polanen

Ben je op zoek naar een (nieuwe) scootmobiel? Scootmobiel Polanen in Zoetermeer is gespecialiseerd in scootmobielen en diverse revalidatie hulpmiddelen. Voor een zeer scherpe prijs vind je geheid een scootmobiel van topkwaliteit die bij jou past. Of je nou voor een futuristisch ogende scootmobiel, een driewielige elektrische scooter of een tweedehands model wilt gaan; persoonlijke top service is gegarandeerd.  Bovendien is het mogelijk om een scootmobiel te huren of te laten repareren.

scootmobiel polanen