Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
garage-wellner

Rolstoelbus Volkswagen Crafter

Maak het mogelijk met Wellner

Met de service van Wellner Mobiliteit gaat u altijd onbezorgd de weg op met een rolstoelbus Volkswagen Crafter. Wellner Mobiliteit is een garage gespecialiseerd in diverse autoaanpassingen. Naast dat wij mobiliteitsaanpassingen kunnen doen aan uw auto, bieden wij ook ombouwpakketten aan speciaal voor uw Volkswagen Crafter. Daarnaast hebben wij als leverancier verscheidene occasions in huis, zodat u er altijd zeker van kan zijn dat wij de oplossing hebben voor uw probleem.

Aanschaffen van een Volkswagen Crafter

Wellner Mobiliteit focust zich vooral op het kopen en ombouwen van tweedehandsmodellen. Uiteraard letten wij bij het aankopen goed op de kwaliteit en kopen wij alleen modellen die aan de standaard van Wellner voldoen. Zo zijn wij in de gelegenheid om u een rolstoelbus Volkswagen Crafter van goede kwaliteit aan te bieden tegen een schappelijke prijs. Wanneer u de occasions pagina bezoekt kunt u alle informatie vinden over de modellen. Een voorbeeld van een aanpassing die wij vaak uitvoeren bij een Volkswagen Crafter is het instaleren van een rolstoellift die op afstand bestuurd kan worden met een afstandsbediening, of zelfs via een app op uw telefoon! Als u uw rolstoelbus liever zelf ombouwt, leveren wij uiteraard ook diverse ombouwpakketten met bijbehorende instructies.

Zekerheden van Wellner Mobiliteit

Bij Wellner Mobiliteit zijn gemak en persoonlijke service vanzelfsprekend. In onze 10 zekerheden kunt u de voordelen terugvinden voor het aanschaffen van een rolstoelbus. Wij begrijpen dat u niet altijd in staat zal zijn om onze showroom te bezoeken. Daarom bieden wij ook een bezoek aan huis aan. Een expert komt dan met de rolstoelbus Volkswagen Crafter, of een andere wagen naar uw keus, naar u toe gereden voor een gratis proefrit. Hiernaast bieden wij nog tal van andere voordelen aan u aan. Zo krijgt u bij ons een gratis LPK keuring, 1 jaar BOVAG garantie en een grote onderhoudsbeurt. Wij leveren uw Volkswagen Crafter rijklaar, zodat u meteen kan genieten van uw nieuwe rolstoelbus.

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u graag advies over het kopen of aanpassen van een rolstoelbus? Dan kun u op ieder moment van de dag contact opnemen met Wellner Mobiliteit. Ons team van Experts staat altijd voor u klaar!

Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen aan een passende vervoersoplossing!