Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Tweedehands rolstoelbus kopen

Rolstoelbus Renault Trafic

Onbezorgd op weg met Wellner

Met uw rolstoelbus Renault Trafic onbezorgd naar uw familie, de bioscoop of werk gaan. Wellner Mobiliteit maakt het eenvoudig voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij zijn een betrouwbaar autobedrijf en leverancier van rolstoelbussen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in diverse rolstoelbus aanpassingen. Met al deze ervaring zijn wij in staat om u een rolstoelbus aan te bieden die goed aansluit op uw behoeften.

De 10 Zekerheden van Wellner

Bij Wellner Mobiliteit kunt u gemak, persoonlijke service en kwaliteit verwachten. Om u van de beste service te verzekeren hebben wij de 10 Wellner Zekerheden opgesteld. Dit zijn onze beloftes aan u, zodat u meteen volop kan genieten van uw nieuwe rolstoelbus. Bij de aanschaf van een rolstoelbus krijgt u onder andere een gratis proefrit aan huis. In uw eigen tijd en omgeving komt er een rolstoelbus specialist naar u toegereden met uw bus naar keus. Bovendien krijgt u bij aanschaf van een rolstoelbus een gratis LPK keuring, een volle tank en tot 1 jaar BOVAG garantie.

Rolstoelbus Renault Trafic kopen

Het kopen van een rolstoelbus kan een flinke investering zijn. Daarom biedt Wellner Mobiliteit een groot assortiment van occasions aan, zoals de Renault Trafic. Dit model van de Franse autoleverancier Renault kan door Wellner Mobiliteit worden aangepast naar de voor uw benodigde aanpassingen. Zo kunt u kiezen uit verschillende modificaties zoals een kofferbaklift, draaistoelen, stuurbediening en rolstoelzitplaatsen. Daarnaast hebben wij nog tal van andere aanpassingsmogelijkheden, zodat wij u er van kunnen verzekeren dat wij voor elk probleem de oplossing hebben.

Op onze occasions pagina vindt u bij elke rolstoelbus uitgebreide informatie over het merk, model, kilometerstand en andere extra’s. U kunt hierbij handig gebruik maken van de verschillende filters, om zo precies de rolstoelbus te vinden die aan uw eisen voldoet.

Wilt u een rolstoelbus kopen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen aan een passende vervoersoplossing!