Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Tweedehands rolstoelbus kopen

Rolstoelbus Peugeot Expert

Maak het mogelijk met Wellner

Bij Wellner Mobiliteit gaat u altijd onbezorgd de weg op met een rolstoelbus Peugeot Expert. Wij zijn een garage waarbij de focus ligt op autoaanpassingen voor gehandicapten, senioren en andere doelgroepen waarbij een autoaanpassing noodzakelijk is om reizen met een auto/bus mogelijk te maken. Wij bieden ook ombouwpakketten aan, zodat u ook zelf uw Peugeot Expert kunt ombouwen tot rolstoelbus. Uiteraard bieden wij als leverancier ook tal van occasions aan met aangepaste voertuigen. Zo zorgen wij ervoor dat wij u altijd een oplossing op maat kunnen aanbieden.

Een Peugeot Expert aanschaffen

Wellner Mobiliteit houdt zich merendeels bezig met het inkopen van tweedehandsmodellen. Hierbij letten wij goed op de kwaliteit en kopen wij alleen modellen die aan de Wellner standaard voldoen. Zo kunnen wij u altijd een rolstoelbus Peugeot Expert aanbieden tegen een degelijke prijs. Meer informatie over de Peugeot Expert, en andere modellen, kunt u vinden op de occasions pagina. Een van de aanpassingen die wij geregeld uitvoeren op rolstoelbussen bij Wellner Mobiliteit is het instaleren van een rolstoellift. Deze kunnen wij met handmatige bediening, afstandsbediening of zelf met bediening via een app opleveren. Als u liever zelf uw rolstoelbus ombouwt, bieden wij ook diverse ombouwpakketten hiervoor aan.

Zekerheden van Wellner Mobiliteit

Persoonlijke service en gemak staat bij Wellner Mobiliteit altijd op de eerste plaats en is voor ons daarom altijd vanzelfsprekend. In de 10 zekerheden vindt u de voordelen van Wellner Mobiliteit terug voor de aanschaf van een rolstoelbus. Wij begrijpen dat niet iedereen in staat is om onze showroom te bezoeken. Daarom bieden wij als service ook een bezoek aan huis, waarbij een van onze expert een persoonlijk bezoek aan u komt brengen met de Peugeot Expert of met een ander door u gekozen model. Zo hoeft u geen speciaal vervoer te regelen om naar ons toe te komen en kunt u mooi een testrit maken aan huis. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een gratis LPK keuring, 1 jaar BOVAG garantie en een grote onderhoudsbeurt.

Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan advies over het kopen of aanpassen van een rolstoelbus? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Wellner Mobiliteit. Ons team van experts staat altijd voor u klaar!

Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen aan een passende vervoersoplossing!