Op weg met Wellner

Heeft u zin om naar de nieuwste film te gaan? Of wilt u uit eten bij uw favoriete restaurant? Wellner Mobiliteit maakt het mogelijk en vooral eenvoudig voor mensen met een mobiliteitsbeperkte. Wij zijn een gespecialiseerd autobedrijf en leverancier van rolstoelauto’s en bussen. Bovendien bieden wij allerlei autoaanpassingen en ombouwpakketten die wij aan uw wensen kunnen aanpassen. Zo kunt u denken aan een elektrische rolstoellift, bedieningsopties op het stuur en rolstoelzitplaatsen voor uw rolstoelbus Opel Vivaro.

Rolstoelbus Opel vivaro kopen

Wellner Mobiliteit vindt het belangrijk dat veilig en comfortabel vervoer voor mensen met een mobiliteitsbeperkte toegankelijk is. Daarom vindt u vooral occasions voor een vriendelijke prijs in ons assortiment. Op onze occasions pagina kunt u uitgebreid informatie vinden over ons aanbod en het bouwjaar, merk, model, transmissie en andere extra’s. Is de rolstoelbus Opel Vivaro toch niet iets voor u? Of zit er momenteel niets tussen voor u? Geen zorgen, Wellner Mobiliteit past regelmatig het aanbod op de website aan.

Rolstoelbus Opel Vivaro aanpassingen

Elke rolstoelbus is in principe anders, omdat iedereen verschillende behoeftes heeft waardoor elke bus op maat wordt gemaakt. Zo zijn er ontzettend veel aanpassingen om uit te kiezen. Behalve een lift of oprijplaat voor uw Rolstoelbus Opel Vivaro, kunt u ook kiezen voor meerdere rolstoelzitplaatsen. Bovendien is het ook mogelijk om de ruimte te laten verwarmen, elektronica te plaatsen voor extra gemak, elektrische achterdeuren en bedieningsopties op het stuur te monteren. De bus aanpassingen zijn vrijwel eindeloos bij het op maat laten maken van een rolstoelbus! Wilt u meer weten welke aanpassingen het meest geschikt voor u zijn? Wij beantwoorden graag uw vragen en kunnen uw deskundig adviseren over de mogelijkheden. Wilt u een proefrit maken, maar kunt u niet naar onze showroom komen? In overeenstemming met onze 10 Zekerheden, biedt Wellner Mobiliteit een gratis proefrit in uw eigen tijd en omgeving aan.

Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Schroom niet en neem contact met ons op! Ons team van specialisten staan graag voor u klaar.

Contact opnemen

Rolstoelbus Opel Vivaro