Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Tweedehands rolstoelbus kopen

Rolstoelbus Ford Transit Custom

Veilig op weg met Wellner

Met uw rolstoelbus Ford Transit Custom zijn er geen limieten meer, u kunt op bezoek bij uw familie, op vakantie of naar de bioscoop. Wellner Mobiliteit maakt het mogelijk en vooral eenvoudig voor mensen met een mobiliteitsbeperkte. Wij zijn een betrouwbare leverancier van rolstoelbussen en auto’s. Bovendien is Wellner Mobiliteit een specialist in allerlei autoaanpassingen. Zo kunnen wij uw rolstoelbus Ford Transit Custom naar al uw behoeftes modificeren. Robuuste kofferbakliften, veilige rolstoelzitplaatsen en handgas; het kan allemaal met Wellner.

Rolstoelbus Ford Transit Custom kopen

In het assortiment van Wellner Mobiliteit vindt u voornamelijk occasions. Deze rolstoelbussen en auto’s zijn in topconditie voor een vriendelijke prijs. Hierdoor is veilig en comfortabel vervoer toegankelijk voor iedereen. Op onze occasions pagina heeft u een ruime keuze uit rolstoelbussen en auto’s. U kunt hier uitgebreid informatie vinden over het model, merk, bouwjaar en andere extra’s zoals handgas, transmissie en mogelijke autoaanpassingen. Hierbij kunt u denken aan een rolstoellift die u gemakkelijk kunt bedienen met een afstandsbediening of een app op uw telefoon. Zit er momenteel niets tussen voor u? Geen probleem, wij passen regelmatig onze occasions pagina aan. Bovendien kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en advies.

Wellner Mobiliteit Zekerheden

Gemak, goede kwaliteit en persoonlijke service te waarborgen bij Wellner Mobiliteit hebben wij een 10 zekerheden opgesteld. Zo begrijpen wij dat het niet altijd mogelijk is om langs te komen bij onze showroom in Zoetermeer. Daarom bieden wij een gratis proefrit in uw eigen tijd en omgeving aan. Een van onze specialisten komt naar u toegereden met de wagen die u op het oog heeft, bijvoorbeeld met een rolstoelbus Ford Transit Custom. Bovendien krijgt u bij aanschaf een gratis LPK keuring, tot 1 jaar BOVAG garantie, korting op onderhoud en een volle tank met brandstof.

Wilt u een rolstoelbus Ford Transit Custom kopen? Of een ander model of merk? Schroom niet en neem contact met ons op voor meer informatie en advies!

Voor ons is het leveren van de grootst mogelijke service niet meer dan normaal.