Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Tweedehands rolstoelbus kopen

Rolstoelbus Ford Transit Custom XXL

Maak het mogelijk met Wellner Mobiliteit

Even naar uw werk, de bioscoop of uw familie met de rolstoelbus Ford Transit Custom XXL? Wellner Mobiliteit maakt het mogelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperkte. Wij zijn een gespecialiseerd autobedrijf en betrouwbare leverancier van rolstoelbussen en auto’s. Zo bieden wij autoaanpassingen die bij uw behoeftes en wensen passen. Hierbij kunt u denken aan een elektrische kofferbaklift, rolstoelzitplaatsen of bedieningsopties op het stuur.

Een rolstoelbus Ford Transit Custom XXL kopen

Wellner Mobiliteit verkoopt voornamelijk occasions voor een vriendelijke prijs die zich in topconditie verkeren. Hierdoor is comfortabel en veilig vervoer toegankelijker voor iedereen. Op onze occasions pagina vindt u een ruim assortiment van rolstoelbussen en auto’s. Hier kunt u uitgebreide informatie bekijken per wagen zoals het merk, model, bouwjaar, transmissie en mogelijke autoaanpassingen. U kunt bijvoorbeeld denken aan veilige rolstoelzitplaatsen, kofferbaklift, draaistoelen en handgas. Zit er op dit moment niets tussen voor u? Wellner Mobiliteit krijgt regelmatig nieuwe rolstoelbussen en auto’s binnen. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over bijvoorbeeld het aanschaffen van een rolstoelbus Ford Transit Custom XXL.

De 10 Zekerheden van Wellner Mobiliteit

Bij Wellner Mobiliteit vinden wij goede kwaliteit, gemak en persoonlijke service vanzelfsprekend. Daarom hebben wij onze waarden vertaald naar de 10 Zekerheden van Wellner Mobiliteit. Zo weten wij dat niet iedereen bij onze showroom in Zoetermeer kan langskomen. Daarom bieden wij een gratis proefrit in uw eigen tijd en omgeving aan. Een specialist uit ons team komt naar u toegereden met uw rolstoelbus of auto naar keuze. Bovendien krijgt u bij aanschaf een gratis LPK keuring, een volle tank met brandstof en tot 1 jaar BOVAG garantie.

Wilt u een rolstoelbus Ford Transit Custom XXL kopen? Of bent u geïnteresseerd in andere merken of modellen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voor ons is het leveren van de grootst mogelijke service niet meer dan normaal.