Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer

Een tweedehands rolstoelauto kopen

Ook als je een mobiliteitsbeperking heeft wil je graag gemakkelijk kunnen reizen. Veel mensen met een mobiliteitsbeperking zijn afhankelijk van een rolstoel en/of een scootmobiel. Ze kunnen met een rolstoel en scootmobiel in en om het huis goed mobiel zijn maar zodra zij wat verder weg willen gaan, lopen zij tegen mobiliteitsproblemen aan. Reizen met het openbaar vervoer levert doorgaans nogal wat problemen op en er moet van alles worden georganiseerd voordat de reis kan beginnen.

Betrouwbare leverancier rolstoelbussen

Met de bus reizen is meestal niet of nauwelijks mogelijk. Bij de trein moet iemand paraat staan om jou te helpen in- en uit te stappen en ook in metro en tram is reizen met een rolstoel vaak niet of nauwelijks mogelijk. Een aangepaste rolstoelauto is hierbij een effectieve oplossing. Wellner Mobiliteit is een betrouwbare leverancier van rolstoelbussen en rolstoelauto’s en zorgt desgewenst ook voor de benodigde aanpassingen in jouw eigen auto. Wij van Wellner Mobiliteit zijn van mening dat iedereen of je nu jong of oud en klein of groot bent, de mogelijkheid moet hebben om gemakkelijk te kunnen reizen. Reizen om deel te kunnen nemen aan het maatschappelijk leven. Van werk tot familiebezoek, kerkbezoek, uitjes naar het buurthuis en naar de bioscoop of een heerlijke vakantie.

Betrouwbare leverancier van rolstoelbussen en rolstoelauto’s

Betrouwbare leverancier

Wellner levert al jaren rolstoelauto’s aan tevreden klanten.

Een rolstoelauto op maat

Samen kijken we naar jouw wensen en situatie. Willen jullie graag een rolstoelplaats achterin de bus of naast de bestuurder? En waarvoor gaat de rolstoelbus hoofdzakelijk gebruikt worden? Op basis daarvan zoeken we een geschikt model voor jullie.

Gratis proefrit aan huis

Uiteraard wil je graag een proefrit maken in jouw rolstoelauto. Daarom komen met de rolstoelauto naar jou toe voor een gratis proefrit aan huis.

Aanpassingen eigen auto

Soms is het niet nodig om een volledig aangepaste rolstoelauto aan te schaffen, maar volstaat het om aanpassingen te doen aan je eigen auto. Ook daarbij kan Wellner je goed van dienst zijn.

Een aangepaste rolstoelauto kopen

Overweeg je de aanschaf van een aangepaste rolstoelauto dan kun je bij Wellner kiezen uit tal van modellen. We hebben diverse bekende merken zoals Renault, Fiat en Peugeot. Bij elke rolstoelauto vind je uitgebreide informatie op het gebied van model en merk, de kilometerstand, de soort brandstof en het bouwjaar. Ook staat per rolstoelauto aangegeven welke transmissie deze heeft en hoe hoog de wegenbelasting is. Verder staat per model aangegeven of er extra opties mogelijk zijn die het rijplezier vergroten. Denk hierbij zoals aan extra’s zoals ABS, een boordcomputer, een cd speler in de auto en andere extra’s.

Een aangepaste rolstoelauto op maat

Iedereen is anders en daarom kunnen wij uw aangepaste rolstoelauto nog verder aanpassen aan de behoeften van de mobiliteitsbeperkte. Denk bijvoorbeeld aan een draaistoel waardoor in- en uitstappen makkelijker wordt gemaakt, of een kofferbaklift. Extra hulpmiddelen zoals een oprijplaat of handgas en handremsystemen maken de rolstoelauto ook nog gebruiksvriendelijker en perfect aangepast op de behoeften van de gebruiker.