Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
  • Tot een jaar BOVAG garantie
garage-wellner

Rolstoelauto Volkswagen Caddy

Wellner Mobiliteit, uw gespecialiseerde autobedrijf

Naar werk rijden, een tripje plannen naar Frankrijk of een bezoekje brengen aan uw familie? Geniet van de vrijheid die een rolstoelauto Volkswagen Caddy met zich meebrengt. Wellner Mobiliteit is een betrouwbaar leverancier en gespecialiseerd autobedrijf van rolstoelauto’s en bussen. Bovendien kunnen wij uw rolstoelauto Volkswagen Caddy, of een andere wagen, compleet aanpassen aan uw behoeftes. Zo kunt u onder andere kiezen voor een elektrische draaislede onder de passagiers- of bestuurdersstoel.

Rolstoelauto Volkswagen Caddy kopen

Veilig, comfortabel en toegankelijk vervoer voor iedereen. Dat is ons doel. En dat is Wellner Mobiliteit. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod van occasions voor een vriendelijke prijs. Doordat wij voornamelijk op de verkoop van occasions focussen, zijn rolstoelbussen en auto’s toegankelijker. Op onze occasions webshop vindt u uitgebreid informatie over onze beschikbare wagens. Hier kunt u meer lezen over de kilometerstand, bouwjaar, transmissie en andere extra’s zoals mogelijke autoaanpassingen. Bovendien past Wellner Mobiliteit regelmatig het assortiment aan op de website.

Aangepaste auto

Elk persoon heeft zijn of haar eigen behoeftes en wensen omtrent autoaanpassingen. Gelukkig zijn autoaanpassingen vrijwel eindeloos. Als u behoefte heeft aan een aangepaste rolstoelauto Volkswagen Caddy, of een ander merk of model; dan bent u bij Wellner Mobiliteit aan het juiste adres. U kunt uit vele autoaanpassingen kiezen zoals handgas in combinatie met handbedrijfsrem, bedieningsopties op het stuur en een elektrische draaislede onder bestuurdersstoel. Wilt u meer informatie over autoaanpassingen die bij u passen? Ons team van professionals adviseren u graag en beantwoorden uw vragen.

De 10 Zekerheden

Bij Wellner Mobiliteit kunt u persoonlijk en een gespecialiseerde service verwachten. In onze 10 Zekerheden hebben wij de voordelen van Wellner Mobiliteit op een rijtje voor u gezet. Zo bieden wij een gratis proefrit aan huis in uw eigen tijd en omgeving met de wagen naar keus. Daarnaast krijgt u onder andere een volle tank met brandstof, grote onderhoudsbeurt en tot 1 jaar BOVAG-garantie.

Bekijk hier onze occasions of neem contact op voor meer informatie.

Voor ons is het leveren van de grootst mogelijke service niet meer dan normaal.