Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
  • Tot een jaar BOVAG garantie
garage-wellner

Rolstoelauto Peugeot Partner

Maak het mogelijk met Wellner Mobiliteitt

Met de auto op vakantie gaan naar Frankrijk, een bezoekje brengen aan familie of naar uw werk rijden. Met een rolstoelauto Peugeot Partner kunt u genieten van de vrijheid die een rolstoelauto met zich meebrengt. Wellner Mobiliteit is een betrouwbaar leverancier en gespecialiseerd rolstoelauto en – busbedrijf. Zo kan ons team van experts uw rolstoelauto Peugeot Partner of ander model volledig modificeren naar uw behoeftes. De autoaanpassingen zijn vrijwel eindeloos, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische of handmatige passagiers- of bestuurdersstoel.

Rolstoelauto Peugeot Partner kopen

Het kopen van een rolstoelauto kan een flinke investering zijn. Bij Wellner Mobiliteit vinden wij het belangrijk dat veilig en comfortabel vervoer toegankelijk is voor iedereen. Daarom vindt u in ons assortiment voornamelijk occasions in topconditie voor een aantrekkelijke prijs. Naast een rolstoelauto Peugeot Partner kunt u kiezen uit talloze modellen en diverse bekende merken zoals; Renault, Volkswagen en Citroën. In onze webshop vindt u per rolstoelauto of bus uitgebreid informatie over het merk, model, bouwjaar, kilometerstand en additionele kwaliteiten zoals mogelijke autoaanpassingen.

Peugeot Partner geschikt voor rolstoel

Autoaanpassingen zijn vrijwel eindeloos, zo kan uw auto worden aangepast aan al uw wensen en behoeftes. U kunt kiezen uit aanpassingen zoals handgas in combinatie met handbedrijfsrem, een elektrische draaistoel, bedieningsopties op het stuur en een rolstoellift. Ons team van experts adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw auto.

De 10 Zekerheden

Bij Wellner Mobiliteit staat u als klant centraal. Dit kunnen wij garanderen middels onze 10 Wellner Zekerheden. Naast een gratis LPK-keuring, grote onderhoudsbeurt en gratis leenauto bij schade, bieden wij ook een gratis proefrit aan huis aan. Wij begrijpen goed dat het niet altijd mogelijk is om langs te komen bij onze showroom in Zoetermeer. Daarom komt er een specialist in wagen naar keus naar uw toegereden in uw eigen tijd en vertrouwde omgeving.

Wilt u een rolstoelauto kopen bij Wellner Mobiliteit? Of heeft u vragen over onze wagens, aanpassingen en services? Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Voor ons is het leveren van de grootst mogelijke service niet meer dan normaal.