Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
garage-wellner

Rolstoelauto Opel Vivaro

Wellner Mobiliteit, uw gespecialiseerde autobedrijf

Naar werk rijden, een tripje plannen naar Frankrijk of een bezoekje brengen aan uw familie? Geniet van de vrijheid die een rolstoelauto Volkswagen Caddy met zich meebrengt. Wellner Mobiliteit is een betrouwbaar leverancier en gespecialiseerd autobedrijf van rolstoelauto’s en bussen. Bovendien kunnen wij uw rolstoelauto Volkswagen Caddy, of een andere wagen, compleet aanpassen aan uw behoeftes. Zo kunt u onder andere kiezen voor een elektrische draaislede onder de passagiers- of bestuurdersstoel.

Maak het mogelijk met Wellner

Een dagtripje plannen, op bezoek bij familie of naar werk rijden; geniet van de vrijheid die een rolstoelauto Opel Vivaro of andere modellen met zich meebrengen. Wellner Mobiliteit is een gespecialiseerd autobedrijf en leverancier van kwaliteit rolstoelauto’s en – bussen. Bovendien kunnen wij uw rolstoelauto Opel Vivaro volledig aanpassen naar uw wensen en behoeftes. Kies bijvoorbeeld voor handgas of een elektrische draaistoel en maak het mogelijk met Wellner Mobiliteit.

Rolstoelauto Opel Vivaro kopen

Het doel van Wellner Mobiliteit is om comfortabel en veilig vervoer toegankelijk te maken voor iedereen. Hierdoor vindt u in ons assortiment een ruim aanbod van allerlei occasions voor een goede prijs. Op onze occasions pagina vindt u uitgebreid informatie over de wagens zoals; het bouwjaar, de transmissie, kilometerstand en andere extra’s zoals aanpas mogelijkheden. Wilt u toch geen rolstoelauto Opel Vivaro? Of zit er momenteel niks tussen naar uw smaak? Wellner Mobiliteit past regelmatig het aanbod aan op de website. Bovendien kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies of vragen over de modellen.

Aangepaste auto

Wij begrijpen dat ieder persoon verschillende wensen heeft, daardoor maken wij elke auto of bus op maat als daar behoefte aan is. Zo kunt u uit veel autoaanpassingen kiezen, u kunt denken aan handgas met handbedrijfsrem, een elektrische draaistoel en andere bedieningsopties op het stuur. Bent u benieuwd naar het op maat maken van een rolstoelauto en welke aanpassingen bij u passen? Ons team van professionals staan graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Daarnaast kunt u bij Wellner Mobiliteit de beste service verwachten dankzij onze 10 Wellner Zekerheden. Wellner Mobiliteit biedt onder andere een gratis proefrit aan huis in uw eigen tijd en omgeving aan. Bovendien krijgt u naast een gratis proefrit een volle tank, grote onderhoudsbeurt en gratis LPK-keuring bij aanschaf.

Bekijk hier onze occasions of neem contact op voor meer informatie. Ons team van experts staan graag voor u klaar!

Voor ons is het leveren van de grootst mogelijke service niet meer dan normaal.