Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
  • Tot een jaar BOVAG garantie
garage-wellner

Rolstoelauto Opel Combo

Maak het mogelijk met Wellner

Onbezorgd de weg op met een rolstoelauto Opel Combo, dat is een van de mogelijkheden met de diensten van Wellner Mobiliteit. Wij zijn dé leverancier voor occasions van aangepaste auto’s. Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende ombouwpakketten en autoaanpassingen voor uw Opel Combo.

Rolstoelauto Opel Combo

Wellner Mobiliteit focust zich vooral op het verkopen van tweedehandsmodellen. Bij het inkopen van deze modellen stellen wij hoge eisen zodat wij u altijd een kwaliteitsoccasion kunnen aanbieden tegen een schappelijke prijs. U kunt uit verschillende modellen kiezen uit ons assortiment, zoals de rolstoelauto Opel Combo. Informatie over het bouwjaar, kilometerstand het model, en eventuele extra aanpassingen kunt u terug vinden op onze occasion pagina. Daarnaast heeft u de keuzemogelijkheid tot vele ombouwpakketten voor uw auto. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een draaistoel instaleren in uw Opel Combo. Deze draaistoel maakt het mogelijk om vanaf buiten in de auto te gaan zitten.

Zekerheden van Wellner Mobiliteit

vanzelfsprekend staat gemak en persoonlijke service hoog in het vaandel bij Wellner Mobiliteit. Om meer duidelijkheid te geven over wat nou precies de voordelen zijn van het aanschaffen van een rolstoelauto, hebben wij deze op een rijtje gezet in de 10 Wellner zekerheden. Wij begrijpen bijvoorbeeld dat het niet voor iedereen mogelijk is om onze showroom te bezoeken. Daarom bieden wij ook een bezoek aan huis aan. Een van onze experts komt dan met de Opel Combo, of een andere rolstoelauto bij u aan huis. Uiteraard bieden wij ook andere voordelen zoals:

  • Een gratis LPK keuring
  • Tot een jaar BOVAG garantie
  • Een grote onderhoudsbeurt
  • Rijklaar afleveren
  • Een volle tank met brandstof

Behoefte aan meer informatie of wilt u graag advies over het kopen/aanpassen van een rolstoelauto? neem dan contact op met Wellner Mobiliteit. Ons team van experts staat altijd voor u klaar!

Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen aan een passende vervoersoplossing!