Rolstoelauto kopen bij Wellner Mobiliteit

Zonder zorgen naar uw werk, familie of op vakantie gaan met de auto; Wellner maakt het eenvoudig voor rolstoelgebruikers. Wellner Mobiliteit is een autobedrijf en een leverancier die zich specialiseert in het verkopen, modificeren en personaliseren van rolstoelauto ’s en rolstoelbussen. Zo heeft u bijvoorbeeld keus uit verschillende rolstoelpositioneringen in de auto en kunt u met de autoaanpassingen zelf plaatsnemen achter het stuur.

10 zekerheden van Wellner Mobiliteit

Bij Wellner Mobiliteit staat de klant centraal. Zo begrijpen wij dat het niet voor iedereen mogelijk is om langs te komen bij onze showroom in Zoetermeer. Daarom bieden wij in uw eigen tijd en omgeving een gratis proefrit aan huis aan met een rolstoelauto naar keus. Een ervaren specialist komt naar u toegereden en kan u goed informeren en al uw vragen beantwoorden. Na aankoop van een rolstoelauto, leveren wij de rolstoelauto rijklaar voor u af met een volle tank. Bovendien krijgt u tot 1 jaar BOVAG garantie erbij en een gratis LPK keuring.

  • Gratis leenauto bij schade
  • Grote onderhoudsbeurt
  • Volle tank met brandstof
  • Alle inruil mogelijk
  • Gratis proefrit aan huis
  • Tot 1 jaar BOVAG garantie
  • Direct rijden
  • Financiering mogelijk
  • Korting op onderhoud
  • Gratis LPK keuring

Een rolstoelauto aanschaffen

Het aanschaffen van een nieuwe rolstoelauto kan soms een flinke investering zijn. Daarom biedt Wellner Mobiliteit vooral occasions aan voor een vriendelijke prijs. U kunt bij ons kiezen uit diverse modellen en bekende merken zoals Peugeot, Volkswagen en Renault. Op onze occasions pagina vindt u per rolstoelauto of bus uitgebreide informatie met betrekking tot het merk, model, kilometerstand en extra’s zoals ABS. Dankzij onze deskundige service zijn onze betaalbare tweedehandsmodellen in top conditie. Bovendien heeft u de optie om de rolstoelauto aan te passen naar al uw wensen, bijvoorbeeld met een; rolstoellift, draaistoel en verschillende rolstoelpositioneringen.

Rolstoelauto aanpassingen

Wellner Mobiliteit kan uw rolstoelauto aanpassen naar uw behoeftes. Wij bieden verscheidene autoaanpassingen aan zoals; bedieningsopties op het stuur, handgas in combinatie met handbedrijfsrem en draaistoelen. Wij bieden bijvoorbeeld verschillende soorten draaistoelen met keuze uit handmatige of elektrische draaisystemen zodat u kunt plaatsnemen op een bestuurders- of passagiersstoel. Wellner Mobiliteit biedt veel auto aanpassingen en ombouwpakketten voor uw gemak!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen

Aangepaste auto kopen
Bekijk onze occasions