Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
garage-wellner

Rolstoelauto Fiat Qubo

Rolstoelauto Fiat Qubo

Een Rolstoelauto Fiat Qubo brengt veel vrijheid met zich mee. Of u nou naar uw werk wilt rijden of uw familie en vrienden wilt bezoeken; Wellner Mobiliteit maakt het mogelijk en vooral eenvoudig voor mensen met een mobiliteitsbeperkte. Wellner Mobiliteit is een autobedrijf en leverancier dat zich specialiseert in het verkoop en aanpassen van rolstoelauto’s en rolstoelbussen.

Rolstoelauto Fiat Qubo kopen

Klein of groot, jong of oud; Wellner Mobiliteit vindt het belangrijk veilig en comfortabel vervoer toegankelijk is voor iedereen. Daarom verkopen wij voornamelijk occasions voor een vriendelijke prijs. Naast een rolstoelauto Fiat Qubo kunt u kiezen uit allerlei merken en modellen zoals Peugeot, Volkswagen en Mercedes. Bovendien vindt u op onze occasions pagina uitgebreid informatie per rolstoelauto of bus zoals kilometerstand en mogelijke autoaanpassingen. Zit er momenteel geen wagen tussen naar uw smaak? Hou de website in de gaten of neem contact met ons op, wij passen regelmatig het aanbod aan op de website.

Aangepaste auto

Iedereen heeft andere behoeftes en wensen met betrekking tot een rolstoelauto. Daarom zijn de autoaanpassingen waaruit u kunt kiezen vrijwel eindeloos. Wellner Mobiliteit adviseert u graag over oplossingen die bij uw mobiliteitsbeperkte en wensen passen. Dankzij deze aanpassingen kunt u optimaal en zorgeloos genieten van uw auto. U kunt denken aan aan een elektrische draaislede onder uw stoel, bedieningsopties op het stuur of handgas in combinatie met handbedrijfsrem.

De 10 Wellner Mobiliteit Zekerheden

Kwaliteit, expertise en persoonlijke service; dat vinden wij bij Wellner Mobiliteit vanzelfsprekend. Daarom hebben wij uw voordelen bij ons op een rijtje gezet in onze 10 Zekerheden. Zo bieden wij een gratis proefrit in uw eigen tijd en omgeving in uw wagen naar keus. Een ervaren rolstoelauto specialist komt naar u toegereden en kan gelijk al uw vragen beantwoorden. Daarnaast krijgt u bij aanschaf een volle tank met brandstof, tot 1 jaar BOVAG-garantie en een grote onderhoudsbeurt.

Bekijk onze occasions of neem contact met ons op voor meer informatie. Ons team van experts staan u graag te woord!

Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen aan een passende vervoersoplossing!