Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
garage-wellner

Rolstoelauto Citroën Nemo

Comfortabel op weg met Wellner

Wilt u naar uw favoriete restaurant? Of toch liever de allernieuwste film bezoeken? Er is geen limiet, Wellner Mobiliteit maakt het mogelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij zijn een gespecialiseerd autobedrijf en betrouwbare leverancier van rolstoelauto’s en bussen. Bovendien bieden wij allerlei autoaanpassingen die bij uw behoeftes passen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor handgas in combinatie met handrem, een elektrische draaistoel of bedieningsopties op het stuur voor uw rolstoelauto Citroën Nemo.

Rolstoelauto Citroën Nemo kopen

Wellner Mobiliteit wilt veilig en comfortabel vervoer voor iedereen toegankelijker maken. Daarom vindt u vooral occasions in ons assortiment voor een vriendelijke prijs. U kunt uitgebreid informatie vinden per wagen op onze occasions pagina over het bouwjaar, merk, model en andere extra’s. Zit er momenteel niets tussen voor u? Of heeft u liever toch geen rolstoelauto Citroën Nemo? Geen probleem, Wellner Mobiliteit past regelmatig het assortiment aan op de website.

Aangepaste rolstoelauto Citroën Nemo

Elk persoon heeft verschillende behoeftes waardoor elke auto op maat wordt gemaakt. Bovendien zijn er ontzettend veel autoaanpassingen om uit te kiezen. Hierbij kunt u denken aan een elektrische draaistoel, bedieningsopties op het stuur en handgas in combinatie met een handbedrijfsrem. De mogelijkheden voor het aanpassen van een rolstoelauto zijn in principe eindeloos. Wilt u meer informatie over het op maat laten maken van een rolstoelauto? En welke aanpassingen bij uw behoeftes passen? Het gespecialiseerde team van Wellner Mobiliteit beantwoordt graag uw vragen en biedt kundig advies. Heeft u interesse in een proefrit, maar kunt u niet naar onze showroom in Zoetermeer komen? In overeenstemming met de 10 Wellner Zekerheden, bieden wij een gratis proefrit in uw eigen omgeving en tijd aan.

Als een rolstoelbus niets voor u is en u de auto zelf wilt besturen, dan is een aangepaste auto een goede keus. Neem contact op met ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen aan een passende vervoersoplossing!