Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
  • Tot een jaar BOVAG garantie
garage-wellner

Rolstoelauto Citroën Berlingo

Wellner Mobiliteit, uw rolstoelauto specialist

Geniet van de vrijheid die een rolstoelauto Citroën Berlingo met zich meebrengt. Naar uw werk rijden of tripjes plannen naar uw familie of vrienden; Wellner Mobiliteit maakt het mogelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperkte. Wij zijn een autobedrijf en leverancier dat zich specialiseert in het verkoop en aanpassen van rolstoelauto’s en – bussen. Dankzij ons ervaren team van experts kan uw rolstoelauto Citroën Berlingo, of ander model naar keus, aangepast worden aan uw behoeftes.

Rolstoelbus Citroën Berlingo kopen

Jong of oud, klein of groot, Wellner Mobiliteit vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van comfortabel en veilig vervoer. Om rolstoelauto’s en bussen toegankelijker te maken voor iedereen, verkopen wij voornamelijk occasions voor een aantrekkelijke prijs. Naast een rolstoelauto Citroën Berlingo, bieden wij tal van modellen en merken aan. U heeft bijvoorbeeld keus uit rolstoelauto merken zoals; Volkswagen, Peugeot en Mercedes. Op onze occasions pagina vindt u bovendien uitgebreid informatie over de auto met betrekking tot het bouwjaar, kilometerstand en mogelijke autoaanpassingen. Zit er momenteel niets tussen naar uw smaak? Geen probleem, Wellner Mobiliteit update regelmatig het aanbod.

Draaistoel en aangepaste auto

De autoaanpassingen waaruit u kunt kiezen zijn vrijwel eindeloos. Gelukkig maar, want iedereen heeft andere behoeftes en wensen. Wellner Mobiliteit denkt graag met uw mee voor een oplossing waardoor u optimaal kunt genieten van uw auto. Enkele mogelijke aanpassingen zijn bijvoorbeeld; elektrische draaistoel, rolstoellift en bedieningsopties op het stuur.

Zeker zijn van Wellner Mobiliteit

Kwaliteit en persoonlijke service vinden wij bij Wellner Mobiliteit vanzelfsprekend. Dit kunt u terugvinden in onze 10 Wellner Zekerheden. Zo bieden wij een gratis proefrit aan in uw eigen omgeving en tijd omdat niet iedereen in staat is om onze showroom te bezichtigen. Een ervaren rolstoelauto specialist komt naar uw toegereden met uw auto naar keus en is in staat om al uw vragen te beantwoorden. Andere zekerheden waarvan u kunt profiteren zijn; een gratis LPK keuring, een volle tank met brandstof en grote onderhoudsbeurt.

Wilt u meer informatie of advies over het aanschaffen of aanpassen van een rolstoelauto Citroën Berlingo of ander model? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ons team van experts staan u graag te woord.

Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen aan een passende vervoersoplossing!