Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
garage-wellner

Rolstoel auto kopen

Over Wellner Mobiliteit

Zorgeloos op vakantie, naar je werk of familie gaan met de auto? Wellner Mobiliteit maakt het eenvoudig voor rolstoelgebruikers. Wellner Mobiliteit is een gespecialiseerd autobedrijf en een betrouwbare leverancier van rolstoelauto’s die de voertuigen naar al jouw wensen kan aanpassen. Zo kun je kiezen uit verschillende rolstoel positioneringen in de auto of kun je met aanpassingen zelf plaatsnemen achter het stuur. Wil je dus een rolstoel auto kopen? Dan ben je bij Wellner Mobiliteit aan het juiste adres.

Linda Wellner

Linda, aanpassingen adviseur

De 10 Wellner Mobiliteit zekerheden

Wellner Mobiliteit biedt uitgebreide service en stelt u als klant centraal. Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk voor u is om naar onze showroom in Zoetermeer te komen. Daarom bieden wij een gratis proefrit aan huis met een rolstoelauto naar keus, in uw eigen tijd en omgeving. Een ervaren rolstoelauto specialist komt dan naar u toe gereden en kan u goed informeren en al uw vragen beantwoorden. Na aanschaf, leveren wij uw (aangepaste) rolstoel auto rijklaar af, inclusief een volle tank en een grote onderhoudsbeurt.

Rolstoelauto kopen
Rolstoel auto kopen

Een rolstoel auto kopen

Het aanschaffen van een rolstoel auto kan vaak een grote aankoop zijn, daarom heeft Wellner Mobiliteit een ruim aanbod aan occasions en kunt u een rolstoel auto kopen voor een aantrekkelijke prijs. U kunt kiezen van tal van modellen en diverse bekende merken zoals Fiat, Peugeot en Renault. Op onze aanbod pagina vindt u per rolstoel auto of bus uitgebreide informatie over het merk, model, kilometerstand, bouwjaar en andere extra’s zoals ABS. Dankzij onze deskundige service zijn onze tweedehandsmodellen betaalbaar en bevinden ze in topconditie. Bovendien kunt u de rolstoel auto laten aanpassen naar al uw wensen, bijvoorbeeld met een rolstoellift, oprijplaat of een draaistoel.

Aangepaste rolstoel auto kopen

Iedereen heeft andere behoeftes en daarom kan Wellner Mobiliteit uw aangepaste rolstoel auto verder aanpassen aan de mobiliteitsbeperkte. Wij bieden meerdere auto aanpassingen zoals; handgas in combinatie met handbedrijfsrem, bedieningsopties op het stuur en draaistoelen. Met behulp van een elektrisch of handmatig draaisysteem kunt u plaatsnemen op een bestuurdersstoel of passagiersstoel. Een andere aanpassing is bijvoorbeeld een kofferbaklift; zo kan de rolstoel opgetild worden en vast worden gezet met haken. Wellner Mobiliteit biedt veel auto aanpassing mogelijkheden en ombouwpakketten voor uw gemak!

Wilt u een Rolstoel auto kopen? Neem contact op met ons voor uitgebreide informatie, consult of een offerte.

Rolstoel auto kopen