Een aangepaste Renault Rolstoelbus

Een aangepaste rolstoelauto, renault rolstoelbus of andere merken rolstoelbussen uit het aanbod van Wellner Mobiliteit. Mocht de gezochte auto of rolstoelbus hier niet tussen staan, bel ons dan even voor het actuele aanbod.

Indien u op zoek ben naar een specifiek model of nog niet duidelijk weet wat voor type auto of bus bij u past kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via het telefoonnummer: 079 – 203 31 69, de Live Chat rechtsonder in uw scherm of stuur ons een vrijblijvende email met al uw vragen via de contactpagina.

Een Renault Rolstoelbus aanschaffen

Als u in een rolstoel zit kunt u helaas geen normale auto meer besturen. Ook als passagier zijn de meeste vervoersmiddelen niet zo comfortabel meer. Een rolstoelbus is een vervoersmiddel waarmee u nog wel comfortabel zult kunnen reizen. Bij Wellner Mobiliteit hebben we verschillende merken rolstoelbussen. Ook voor een Renault rolstoelbus kunt u bij ons terecht. De Renault Trafic en de Renault Master zijn bijvoorbeeld erg geliefde bussen. Als u een fan bent van Renault dan zijn dit ontzettend goede keuzes.

Heeft u nog een auto die u niet meer kunt gebruiken?

Als u nog niet zo lang invalide bent is de kans groot dat u nog een auto heeft staan. Bij Wellner Mobiliteit kunnen wij u helpen met het verkopen van deze auto. Ook kunt u deze auto bij ons ruilen. Daarnaast kunnen wij ook bepaalde aanpassingen maken aan deze auto waardoor deze comfortabeler voor u wordt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een draailift installeren of indien er voldoende ruimte is een rolstoelplek bouwen. Als u alleen niet meer in staat bent om uw benen te bewegen is er misschien nog een mogelijkheid dat u zelf in een personenauto kunt rijden. Wij kunnen deze namelijk zo voor u aanpassen dat u gas kunt geven en kunt remmen met uw handen.

Hoe verschilt een Renault Rolstoelbus van de normale variant?

Onze Renault rolstoelbussen hebben een aantal aanpassingen zodat u comfortabel kunt rijzen. U moet bijvoorbeeld eenvoudig in de bus kunnen komen. Hiervoor kunt u kiezen uit een lift of een oprijstuk. Om goed door de bus te kunnen rijden heeft de bus altijd bekleding. Deze bekleding geeft de bus daarnaast ook een luxer uiterlijk. Tot slot moet u natuurlijk ook goed vastzitten tijdens het rijden. Elke rolstoelbus heeft daarom vastzetstukken. Indien gewenst kunnen er in één bus ook meerdere rolstoelplekken worden gemaakt. Hoeveel dit er zijn is afhankelijk van de bus zelf.

Zijn er nog andere aanpassingen mogelijk met een Renault Rolstoelbus?

Bij Wellner Mobiliteit willen wij dat u zo comfortabel mogelijk kunt reizen. Indien u hiervoor extra hulpmiddelen nodig heeft tijdens de rit zorgen wij er graag voor dat hiervoor ruimte is in de bus. Ook als u graag airco of verwarming heeft in de rolstoelbus kunnen wij dit voor u regelen. Heeft u graag nog meer elektrische apparaten om de rit comfortabeler te maken? Ook deze installeren wij graag voor u. Wij kunnen de Renault rolstoelbus helemaal naar uw wensen aanpassen.

De prijs van een Renault Rolstoelbus

Een Renault rolstoelbus kan erg prijzig zijn in aanschaf. Omdat dit lang niet voor iedereen te betalen is verkopen we bij Wellner Mobiliteit occasions. Uiteraard zijn al onze occasions in prima staat. Zo kunt u nog een lange tijd plezier hebben van uw Renault rolstoelbus. De meeste bussen rijden op Diesel waardoor u niet zoveel geld kwijt bent aan brandstof als met benzine. Waarschijnlijk komt u met de Renault rolstoelbus in aanmerking voor een grijs kenteken. Hierdoor heeft u ook nog eens een groot belastingvoordeel. Een rolstoelbus hoeft dus niet duur te zijn.