Een aangepaste Mercedes rolstoelbus

Een Mercedes rolstoelbus is een erg geliefd merk onder rolstoelbussen. Zodra u in een rolstoel komt te zitten gaat dit ten koste van uw mobiliteit. Een dagje uit wordt opeens een stuk lastiger. De rolstoelbus zorgt ervoor dat uw vervoer in ieder geval al een stuk eenvoudiger wordt. Er zijn ontzettend veel verschillende aanpassingen mogelijk. Zo heeft de ene rolstoelbus bijvoorbeeld een lift terwijl de ander een oprijstuk heeft. Welke aanpassingen u het beste kunt nemen is vooral afhankelijk van uw eigen wensen en beperkingen.

Een Mercedes Benz rolstoelbus kopen

Het is erg vervelend als u opeens beperkt bent tot busjes voor uw vervoer. Gelukkig zijn er ook erg veel mooie rolstoelbussen waar u uit kunt kiezen. Zo heeft ook het geliefde merk Mercedes Benz verschillende bussen die wij uitstekend kunnen aanpassen. Populair zijn de Mercedes Sprinter rolstoelbus en de Mercedes Vito rolstoelbus. Wilt u graag een Mercedes Sprinter rolstoelbus of een Mercedes Benz Vito rolstoelbus? Maak dan hier een afspraak om deze en andere mooie rolstoelbussen te bezichtigen. Wij staan u graag te woord en kunnen u precies vertellen wat voor hoe de rolstoelbus werkt.

Mercedes Vito rolstoelbus

Heeft u een mooie Vito of andere rolstoelbus zien staan, maar ziet u graag nog een aantal aanpassingen? Wij zijn in staat om deze rolstoelbus helemaal naar uw wensen aan te passen. Zo kunnen wij een rolstoelbus bijvoorbeeld uitrusten met een lift met afstandsbediening, maar er zijn nog veel meer opties. Zo kunnen wij uw deuren ook elektrisch open laten gaan. Wij maken de rolstoelbus helemaal op maat, zodat u zo comfortabel mogelijk kunt reizen. Mocht u graag een bepaalde aanpassing zien of heeft u een probleem met uw rolstoelbus? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

De kosten van een rolstoelbus

Een rolstoelbus is in de aanschaf niet altijd goedkoop, gelukkig verkoopt Wellner Mobiliteit occasions. Deze occasions zijn een stuk goedkoper dan een nieuwe rolstoelbus, maar worden alleen door ons verkocht als ze nog uitstekend werken. Ondanks dat een rolstoelbus in de aanschaf soms ietwat duur kan zijn heeft u tijdens het dagelijkse leven vaak veel voordeel. Niet alleen omdat het een stuk comfortabeler is, maar ook omdat u minder aan maandelijkse kosten betaald. Veel rolstoelbussen komen met een grijs kenteken. Als u voor zo een kenteken in aanmerking komt betaald u veel minder wegenbelasting. Nog een voordeel is dat de bussen vrijwel altijd op Diesel rijden, dit scheelt u ontzettend veel geld aan brandstof.

Wat kunt u doen met uw huidige auto?

Als u pas invalide bent geraakt heeft u misschien nog een auto waar u niks meer aan heeft. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om uw oude auto te verkopen of in te ruilen. Ook voor het aanpassen, onderhouden of verkopen van uw auto kunt u bij ons terecht. Afhankelijk van uw behoefte kunnen de auto’s afgesteld worden op uw wensen, bijvoorbeeld met een extra rolstoelzitplaats of een Autoadapt Turny draaistoel voor het gemakkelijk in en uit kunnen stappen.

De beste service en kwaliteit bij Wellner Mobiliteit

Bij Wellner Mobiliteit focussen we ons natuurlijk erg op de kwaliteit van ons product. Toch zijn wij van mening dat een goed bedrijf meer is als alleen een fantastisch product. Bij een goed bedrijf hoort namelijk ook een fantastische service. Bij Wellner Mobiliteit doen we er dan ook alles aan om u een geweldige service te kunnen geven. Niet alleen doen wij aan thuispassing, ook hebben wij nog een aantal andere beloften waardoor u zeker bent van een goede service. Zo krijgt u bijvoorbeeld bij elke bus die u aanschaft een volle tank, een grote onderhoudsbeurt en tot 1 jaar lang BOVAG garantie. Zo bent u er zeker van dat u een tijdje vooruit kunt met uw nieuwe voertuig.

Heeft u uw voertuig bij ons gekocht? Als trouwe klant krijgt u natuurlijk ook korting op uw toekomstige onderhoudsbeurten. Uw LPK keuring? Bij Wellner Mobiliteit hoeft u hiervoor niet te betalen. En mocht u ooit schade hebben en moet uw busje gerepareerd worden? Wees niet bang, u hoeft niet zonder vervoer te zitten. U krijgt bij ons een gratis leenauto bij schade. Wellner Mobiliteit is er dus niet alleen voor u bij de aanschaf van uw voertuig, maar ook hierna.

Bij Wellner Mobiliteit bieden we u de beste service en kwaliteit. Ook als u liever een rolstoelbus van een ander merk als Mercedes heeft staan wij voor u klaar. Wij hebben ontzettend veel keuze, zodat er altijd wel een rolstoelbus staat die goed bij u past. En heeft de rolstoelbus niet alles wat u nodig heeft? Dan zijn wij in staat om deze bus naar uw wensen aan te passen. Bent u benieuwd naar onze producten? Kom dan gerust langs bij onze showroom of neem contact met ons op via de contactpagina. Wij staan u graag te woord.