Een aangepaste Fiat Rolstoelbus

Een Fiat Rolstoelbus Kopen

Als u in een rolstoel zit bent u minder mobiel dan de meeste mensen. Zelf autorijden is geen optie meer en ook het meereizen als passagier is vaak verre van comfortabel. Een aangepaste rolstoelbus kan erg fijn zijn als u toch comfortabel wilt reizen. Wellner Mobilteit heeft aangepaste bussen en auto’s waardoor u weer mobiel bent. Ook voor bussen van het merk Fiat kunt u bij ons terecht. In de aanschaf kan een rolstoelbus erg duur zijn. Bij Wellner Mobiliteit verkopen we occasions waardoor u veel goedkoper uit bent. Wij controleren de bussen erg goed voordat wij deze verkopen.

Welke aanpassingen heeft de Fiat Rolstoelbus?

De Fiat rolstoelbus heeft een aantal aanpassingen om ervoor te zorgen dat deze toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. De bus heeft bekleding waardoor u goed kunt rijden in de bus. Om ervoor te zorgen dat u in de bus kunt komen heeft de bus een oprijstuk of een lift. Natuurlijk zitten er in de bus ook vastzetstukken. Het is ook mogelijk om meerdere rolstoelplaatsen te laten maken in de Fiat rolstoelbus.

Heeft u extra aanpassingen nodig?

Behalve de standaardaanpassingen zijn er nog veel meer aanpassingen mogelijk. Wij overleggen graag met u over welke aanpassingen u graag ziet. Als u extra hulpmiddelen nodig heeft tijdens het reizen dan zorgen wij ervoor dat de bus hier ruimte voor heeft. Ook kunnen wij allerlei apparaten voor u installeren in de Fiat rolstoelbus waardoor u een comfortabelere reis zult hebben. Zo kiezen veel van onze klanten er bijvoorbeeld voor om airco of verwarming te laten installeren.

Goedkoop reizen met de rolstoelbus

Met een rolstoelbus kunt u vaak erg voordelig reizen. De kans is ontzettend groot dat u in aanmerking komt voor een grijs kenteken. Dit kenteken is eigenlijk gewoon geel, maar het grote voordeel hiervan is dat je minder belasting zal hoeven te betalen. Meestal is dit maandelijks tussen de €20 en €45. Ook rijden bijna alle rolstoelbussen op Diesel. Diesel is stukken goedkoper als benzine waardoor u veel geld bespaart.

De aanschaf van een Fiat Rolstoelbus

Wilt u graag weten wat voor aanpassingen u het liefste heeft? Of wilt u eens kijken wat voor een rolstoelbussen wij allemaal hebben? Wij zien u dan graag verschijnen in onze showroom in Zoetermeer. Kunt u onze showroom moeilijk bereiken omdat u niet zo mobiel bent? Als u de mogelijkheid om naar onze showroom te komen niet heeft, dan kunt u gebruik maken van onze thuispassing. U kunt dan op onze website kijken voor een geschikte occasion waarna wij naar u toe komen zodat u een proefrit kunt maken.

Wat u met uw huidige auto kunt doen

Als u nog niet zo lang invalide bent heeft u misschien nog wel een auto waar u niets meer mee doet. U kunt deze auto bij ons verkopen of inruilen. Ook is het in bepaalde gevallen mogelijk om deze zo te laten aanpassen dat u er weer mee kunt rijden. Wij kunnen bijvoorbeeld een hand rem- en gassysteem inbouwen. Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.