Een aangepaste Citroën Rolstoelbus

Een aangepaste rolstoelauto, citroën rolstoelbus of andere merken rolstoelbussen uit het aanbod van Wellner Mobiliteit. Mocht de gezochte rolstoelauto of rolstoelbus hier niet tussen staan, bel ons dan even voor het actuele aanbod.

Indien u op zoek ben naar een specifiek model of nog niet duidelijk weet wat voor type auto of bus bij u past kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via het telefoonnummer: 079 – 203 31 69, de Live Chat rechtsonder in uw scherm of stuur ons een vrijblijvende email met al uw vragen via de contactpagina.

Het kopen van een Citroën Rolstoelbus

Als u invalide bent is zelf rijden in de auto of bus geen optie meer. Ook het reizen als passagier is vaak niet zo comfortabel. Het is dan verstandig om eens te kijken naar een rolstoelbus. Misschien heeft u eerder al eens naar een rolstoelbus gekeken maar vond u deze bussen te prijzig. Bij Wellner Mobiliteit begrijpen wij dit erg goed. Een nieuwe rolstoelbus kan veel geld kosten. Wij verkopen echter occasions die nog uitstekend werken. Onze occasions zijn veel goedkoper dan een nieuwe rolstoelbus. Wij hebben verschillende merken rolstoelbussen. Ook Citroën is een van de merken die wij verkopen.

Hoe ziet een Citroën Rolstoelbus eruit?

Een Citroën rolstoelbus is een omgebouwde bestelbus. Een geliefde Citroën rolstoelbus is bijvoorbeeld een omgebouwde Citroën Jumper. Vanaf de buitenkant zien de bussen er vrijwel hetzelfde uit als de normale variant. Aan de binnenkant hebben we echter een aantal aanpassingen gemaakt. Zo heeft de bus bekleding waardoor u hier goed kunt rijden met de rolstoel. Daarnaast heeft de bus ook vastzetstukken en een lift of oprijstuk. Bij Wellner Mobiliteit kunnen we de bussen helemaal op maat maken. Als u graag extra aanpassingen ziet dan horen wij dit graag van u.

Welke bus past het beste bij u?

Ook als u geen personenauto meer kunt rijden wilt u natuurlijk een voertuig dat u mooi vindt. Gelukkig is er voldoende keuze uit verschillende rolstoelbussen. Is de Citroën rolstoelbus toch niet helemaal uw ding? Dan hebben wij ook nog genoeg andere merken waaruit u kunt kiezen. Zo zijn de bussen van Mercedes en Ford bijvoorbeeld erg geliefd. Wilt u graag weten wat wij u allemaal te bieden hebben? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Zoetermeer. Heeft u niet de mogelijkheid om hier te komen? Kijk dan eens of u op onze website een mooie occasion ziet staan. Wij komen graag met deze bus bij u langs zodat u een proefrit kunt maken.

Het rijden van een rolstoelbus is erg voordelig

Misschien zou u het niet verwachten, maar het rijden van een rolstoelbus kan erg voordelig zijn. Veel van onze klanten komen in aanmerking voor een grijs kenteken. Hierdoor betaalt u meestal nog maar tussen de €20 en €45 aan wegenbelasting per maand. De meeste bussen die wij hebben rijden op Diesel. Deze brandstof is goedkoper dan benzine waardoor u ook weer geld zal besparen. Het rijden van een rolstoelbus is dus vaak nog goedkoper dan het rijden van een personenauto.

Wat kunt u doen met uw huidige auto?

ls u pas in een rolstoel bent beland dan is de kans groot dat u nog een auto heeft. Weet u niet wat u met deze auto aan moet? Bij ons kan u deze verkopen of inruilen. Bent u erg gehecht aan de auto en zou u deze het liefste laten aanpassen? In sommige gevallen is dit mogelijk. Zolang u alleen uw benen niet kunt gebruiken kunnen wij voor u een hand gas- en remsysteem in laten bouwen. Ook kunnen wij een draaistoel in de auto maken waardoor u makkelijker in de auto komt.