Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Groepsvervoer Rolstoel

Groepsvervoer rolstoel

Werk je voor een taxibedrijf, verpleeginstelling, woongroep, ziekenhuis of wil je om andere redenen een groep mensen en/of rolstoelgebruikers vervoeren? Wellner biedt verschillende occasions die de mogelijkheid hebben om tot 9 mensen tegelijk te vervoeren.

Grotere groepen mensen en rolstoelgebruikers tegelijk vervoeren.

Betrouwbare leverancier

Wellner levert al jaren rolstoelbussen aan tevreden klanten.

Een oplossing op maat

Samen kijken we naar jouw wensen en situatie. Hoeveel mensen wil je tegelijk kunnen vervoeren? En hoeveel rolstoelplekken en ‘normale’  zitplaatsen wil je graag in de rolstoelbus?

Gratis passing op locatie

Een rolstoelbus geschikt maken voor jouw specifieke wensen is maatwerk. Daarom komen we altijd even langs aan huis of locatie om de maten te bekijken en er zeker van te zijn dat we een aanpassing adviseren die past.

Garantie

Op al onze rolstoelbussen heb je een uitgebreide garantie.

Bus voor rolstoelgebruikers

Afhankelijk van de functie van de rolstoelbus en jouw wensen bekijken we samen de mogelijkheden. De rolstoelbussen zijn geheel naar jouw wensen aan te passen. Zo kunnen we samen een keuze maken tussen hoeveel rolstoelplekken en ‘gewone’ zitplekken er in de rolstoelbus geplaatst worden en op welke posities deze staan. Afhankelijk van de grootte van de bus en de afmetingen van de rolstoel(en) kunnen we zo een opstelling monteren die jij prettig vindt.

Indeling rolstoelbus groepsvervoer

Alhoewel niet ieder type bus even geschikt is voor het vervoeren van meerdere rolstoelgebruikers, zijn er veel mogelijkheden. Zeker de grotere en bredere bussen zijn hiervoor geschikt, aangezien dit meer ruimte biedt om de bus aan te passen zoals jij fijn vindt en wenst.

Groepsrolstoelbus kopen

Interesse in het aanschaffen van een rolstoelbus geschikt voor groepsvervoer? Dan zijn er verschillende opties. Zo biedt Wellner regelmatig occasions aan in deze categorie, maar kunnen wij ook nieuwe of tweedehands bussen aanpassen zodat deze voldoen aan jouw wensen.