Garantie

Zowel bij de koop van een nieuwe aanpassing als een gebruikte auto bestaat de kans op gebreken. Het is dan prettig om volledige garantie te hebben om op terug te vallen. Wat houdt de garantie van Wellner Mobiliteit Zoetermeer precies in?

Wanneer u een geschikte Wellner occasion of auto aanpassing gevonden heeft maken wij dit geheel naar uw wens. Wij besteden veel tijd en aandacht in een opdracht van u. Wij staan dus ook garant voor een goede werking na aflevering. Om het overzichtelijk te houden beschikken wij over 3 types van garantie. Op onze garanties zijn geen extra kosten van toepassing. Dit is dus volledig gratis en in de prijs inbegrepen.

  • Garantie op nieuwe auto aanpassingen;
  • Garantie op een occasion rolstoelbus of rolstoelauto;
  • Garantie op niet-aanpaste auto’s;

De Wellner garantie op nieuwe auto aanpassingen

Bij iedere nieuwe auto aanpassing die u door ons laat uitvoeren besteden wij de grootst mogelijke zorg en aandacht. Dit laten wij zien door de 2 jaar garantie die wij leveren op alle nieuwe auto aanpassingen. Mocht het zo zijn dat er tijdens de garantie periode er iets voordoet dan kunt u dit aan ons laten weten. Wij gaan dit dan op een zo kort mogelijke termijn in orde maken. U kunt contact opnemen met ons kantoor via 079-2033113. Een email sturen is ook mogelijk, dan nemen wij contact met u op.

Alle garantie gevallen dienen bij onze werkplaats in Zoetermeer verholpen te worden. Zo kunnen wij deze langere service periode ook behouden voor iedere klant. U bent zelf verantwoordelijk voor het transport naar Zoetermeer. Indien de reparatie op voorhand langer lijkt te gaan duren dan 3 dagen dan ontvangt u van ons gratis een leen-rolstoelbus. Deze rolstoelbus kunt u gebruiken tot het moment dat uw aanpassing weer naar behoren werkt.

De Wellner garantie op occasion rolstoelbussen / rolstoelauto’s

Bij aanschaf van een Wellner occasion rolstoelbus of rolstoelauto geven wij de welbekende 6 maanden BOVAG garantie op alle delen van de bus. Aangezien deze garantie niet alles dekt hebben wij dit aangevuld tot de gehele rolstoelbus + alle auto aanpassingen in de bus.

Deze volledige 6 maanden garantie geldt voor gebreken welke tijdens de koop niet zichtbaar waren of door normaal gebruik ontstaan tijdens de garantie periode. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden. Eventuele zelfgemaakte schade door bijvoorbeeld een aanrijding of ondeskundig gebruik valt niet onder onze garantie, dit kunt u bijvoorbeeld door uw auto-verzekering laten dekken.

Alle garantie gevallen dienen bij onze werkplaats in Zoetermeer verholpen te worden. Zo kunnen wij deze complete service periode behouden voor iedere klant. U bent zelf verantwoordelijk voor het transport naar Zoetermeer. Reparaties die zonder onze toestemming worden uitgevoerd worden ook niet vergoed onder garantie. Indien een reparatie bij Wellner op voorhand langer lijkt te gaan duren dan 3 dagen dan ontvangt u van ons gratis een leen-rolstoelbus met een rolstoellift en een rolstoelzitplaats. Deze rolstoelbus kunt u kosteloos gebruiken tot het moment dat uw bus voor u klaar staat.

Mocht het zo zijn dat u niet in de buurt woont van Zoetermeer dan kunnen wij ons voorstellen dat u niet altijd in staat bent om naar Zoetermeer toe te komen rijden. Wij maken dan bij aanschaf van de rolstoelbus of rolstoelauto specifieke afspraken welke per persoon kunnen verschillen. Zo helpen wij u graag verder!

De Wellner garantie op niet aangepaste auto’s

Bij aanschaf van een Wellner occasion zonder specifieke aanpassingen ontvangt u van ons 6 maanden BOVAG garantie.
BOVAG garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De Bovag garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de werkplaats uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden. Alle voorwaarden van BOVAG kunt u hier rechts op de pagina bekijken.

Alle garantie gevallen dienen bij onze werkplaats in Zoetermeer verholpen te worden. Zo kunnen wij deze 6 maanden BOVAG service behouden voor iedere klant. U bent zelf verantwoordelijk voor het transport naar Zoetermeer. Reparaties die zonder onze toestemming worden uitgevoerd worden ook niet vergoed onder BOVAG garantie. Indien een reparatie bij Wellner op voorhand langer lijkt te gaan duren dan 5 dagen dan ontvangt u van ons gratis een leenauto. Deze auto kunt u kosteloos gebruiken tot het moment dat uw auto weer voor u klaar staat.

BOVAG Garantie Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden BOVAG garagebedrijven: