Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Rolstoelbus

“Op zoek naar een rolstoelbus”

We waren op zoek naar een rolstoelbus, omdat ik door omstandigheden rolstoelgebonden ben. Onze Opel Meriva moest daarom weg. Na een zoektocht langs meerdere bedrijven kwamen we bij Wellner Mobiliteit terecht.

Onze eisen waren simpel: er moest een lift inzitten met een draagkracht van 300 kg en 90 cm breed, ook spanbanden als vastzetsysteem. Natuurlijk was er een vastgesteld budget.

Door de mensen van Wellner Mobiliteit werden wij uitstekend geholpen. Op mails kregen we binnen 24 uur antwoord, onze garagehouder mocht de gekozen bus bij Wellner op de brug zetten en inspecteren en aanpassingen werden met korting gerealiseerd. Zo werd een nieuw spanbanden-systeem met korting ingebouwd.

Onze Opel Meriva kon worden ingeruild en de rolstoelbus werd in Tilburg afgeleverd. Uiteindelijk heeft Josef de Meriva naar Zoetermeer gereden en de Ford Transit-bus mee naar huis genomen. Ook de betaling en het papierwerk ging vlot en zeer professioneel.

Onze nieuwe Ford-Transit rijdt héérlijk en we zijn blij met jullie zaken gedaan te hebben. Ga zo door, Linda Sattner en collega’s van Wellner-Mobiliteit en nog veel zakelijk succes toegewenst!

Bedankt!

Josef en Inola

Onze nieuwe Ford-Transit rijdt héérlijk en we zijn blij, met jullie zaken gedaan te hebben.