Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Wellner Mobiliteit aangepaste auto kopen

“Ze hebben begrip voor de situatie en leggen nergens druk op.”

Meneer Stathi was op zoek naar een rolstoelbus waarmee hij makkelijk zijn vrouw mee kan vervoeren. Toen hij hierop zocht kwam hij al snel uit bij Wellner Mobiliteit. “Bij Wellner werd er vanaf het begin meteen met ons meegedacht. De bus die wij wilden hebben was namelijk eerst niet beschikbaar. Uiteindelijk kon het toch voor ons geregeld worden dat wij deze bus zouden krijgen.”

De service vindt meneer Stathi ook erg goed. “Ze denken echt met je mee. Niks was te veel voor ze en de bus was zo geregeld. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ze hebben begrip voor de situatie en leggen nergens druk op.”

Zo was er laatst een probleem waar meneer Stathi tegen aanliep. Ook dat was direct in behandeling genomen bij Wellner. “Toen ik met Wellner belde over dit probleem hebben ze dit zo voor ons opgelost. Hieruit blijkt dat ze echt naar je luisteren en ze begrip tonen voor je situatie.”

Tevreden klanten zijn altijd mooi meegenomen. Zo heeft meneer Stathi zelfs het logo van Wellner op zijn bus staan. “Omdat wij zo blij zijn met Wellner hebben wij ze zelfs op onze bus staan.” Hoe leuk is dat!

“Ze hebben begrip voor de situatie en leggen nergens druk op.”