Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
banner-meneer-bernsten

“Met Wellner kan er een hoop”

Meneer Berntsen was op zoek naar een aangepaste bus met handbesturing en een lift achter. “Wellner kwamen we tegen op internet, waarop we contact met hen hebben gezocht. Danny had een bus staan die precies voldeed aan onze wensen.” In zijn telefoongesprek met Wellner kreeg meneer Berntsen te horen dat de bus klaar zou staan als zij langs zouden komen. “Ik maakte een afspraak en viel echt met de neus in de boter.”

De koop ging door en inmiddels is meneer Berntsen al ruim vier maanden gelukkig met zijn aangepaste bus. “Het is zo fijn dat ik weer mobiel ben. Bovendien heb ik een heel goed contact met Danny van Wellner. Als er iets is, kan ik dat gelijk doorgeven en dan wordt het snel opgelost. Eens in de zoveel tijd kom ik langs. Dan drinken we eerst een kopje koffie en doen vervolgens de dingen die gerepareerd moeten worden. Bij Wellner plannen ze het zó in dat de monteur gelijk klaar staat om het probleem op te lossen, dat is heel fijn.” Zeker omdat meneer Berntsen in Arnhem woont en Zoetermeer daarom niet in de buurt is. “Ik kom van ver weg, dus voor een klein mankementje op en neer is niet ideaal. Laatst wist ik precies wat er kapot was en toen heeft Danny het onderdeel gewoon opgestuurd zodat een monteur bij mij in de buurt het op de auto kon zetten. Met Wellner kan er in overleg een hoop.”

Meneer Berntsen heeft eerdere ervaringen met andere auto aanpasbedrijven gehad. “Bij Danny was het direct heel anders. Veel minder bot en veel minder duur. Ik hoef maar te piepen en het wordt opgelost. Hij doet er alles naar om het mensen naar de zin te maken. Dat vind ik belangrijk, omdat je niet praat over een normale auto, maar één waarbij er van alles aangepast moet worden en die zo’n belangrijke rol speelt in mijn leven.”

“Danny doet er alles naar om het mensen naar de zin te maken. Dat vind ik belangrijk, omdat je niet praat over een normale auto, maar één waarbij er van alles aangepast moet worden en die zo’n belangrijke rol speelt in mijn leven.”

“Danny doet er alles naar om het mensen naar de zin te maken.”