blog | Wellner Mobiliteit

Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
Wellner Mobiliteit rolstoelbus

“De service die we krijgen is subliem.”

Toen familie De Graaf na de aanschaf van een rolstoelauto en camper bij een ander bedrijf al snel tegen technische problemen aanliep, gingen ze op zoek naar een ander bedrijf dat hen verder kon helpen zodat ze weer met plezier van hun voertuigen gebruik konden maken. “Wij deden eerst zaken met een ander bedrijf, maar hier hebben wij helaas slechte ervaringen opgelopen op technisch vlak. Tijdens onze zoektocht naar een nieuw bedrijf kwamen wij uit bij Wellner.”

Tijdens deze overstap naar Wellner merkte familie De Graaf al meteen verschil. “De service die we krijgen is subliem. Danny de eigenaar is heel vriendelijk en houdt zich aan zijn woord. Dit hebben wij wel eens anders meegemaakt.” Over het zaken doen met Wellner is familie De Graaf erg te spreken. “Ze staan direct voor je klaar en denken goed mee. Ze zijn zeer vriendelijk en de kwaliteit van de producten is erg goed ten opzichte van andere bedrijven. Ook komen we altijd uit op een mooie compromis waarin beide partijen tevreden zijn.”

lees meer

“Een auto waar een scootmobiel in mee kan”

Meneer Humme heeft COPD waardoor hij niet lang kan lopen. Zeker als de temperatuur en luchtdruk veranderen, bijvoorbeeld het verschil tussen de cabine in de auto en thuis is hij snel buiten adem. “Ik was daarom aan het rondkijken voor een andere auto. Ik had op dat moment een luxe auto met een klein stadscootertje.” Toen hij overstapte naar een grotere scootmobiel die niet langer in zijn auto paste, moest hij dus op zoek naar een andere, grotere auto.

lees meer

“Met Wellner kan er een hoop”

lees meer
Rolstoelbus

“Op zoek naar een rolstoelbus”

We waren op zoek naar een rolstoelbus, omdat ik door omstandigheden rolstoelgebonden ben. Onze Opel Meriva moest daarom weg. Na een zoektocht langs meerdere bedrijven kwamen we bij Wellner Mobiliteit terecht.

lees meer
Wellner Mobiliteit aangepaste auto kopen

“Ze hebben begrip voor de situatie en leggen nergens druk op.”

Meneer Stathi was op zoek naar een rolstoelbus waarmee hij makkelijk zijn vrouw mee kan vervoeren. Toen hij hierop zocht kwam hij al snel uit bij Wellner Mobiliteit. “Bij Wellner werd er vanaf het begin meteen met ons meegedacht. De bus die wij wilden hebben was namelijk eerst niet beschikbaar. Uiteindelijk kon het toch voor ons geregeld worden dat wij deze bus zouden krijgen.”

De service vindt meneer Stathi ook erg goed. “Ze denken echt met je mee. Niks was te veel voor ze en de bus was zo geregeld. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ze hebben begrip voor de situatie en leggen nergens druk op.”

Zo was er laatst een probleem waar meneer Stathi tegen aanliep. Ook dat was direct in behandeling genomen bij Wellner. “Toen ik met Wellner belde over dit probleem hebben ze dit zo voor ons opgelost. Hieruit blijkt dat ze echt naar je luisteren en ze begrip tonen voor je situatie.”

Tevreden klanten zijn altijd mooi meegenomen. Zo heeft meneer Stathi zelfs het logo van Wellner op zijn bus staan. “Omdat wij zo blij zijn met Wellner hebben wij ze zelfs op onze bus staan.” Hoe leuk is dat!

lees meer