{"@context":"https:\/\/schema.org","@type":"Review","name":"Wellner Mobiliteit","itemReviewed":{"@type":"LocalBusiness","name":"Wellner Mobiliteit","image":"https:\/\/wellnermobiliteit.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/11\/logo-200x100-150x94.png","telephone":"070 203 31 13","address":{"@type":"PostalAddress","streetAddress":"Argonstraat 122","addressLocality":"Zoetermeer","postalCode":"2718 SP","addressRegion":"Zuid-Holland","addressCountry":"NL"},"priceRange":"Nieuw en gebruikt"},"reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":"4.5"},"description":"17 oktober 2019\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\tEen auto waar een scootmobiel in mee kan\n\t\t\t\t\t\tMeneer Humme heeft COPD waardoor hij niet lang kan lopen. Zeker als de temperatuur en luchtdruk veranderen, bijvoorbeeld het verschil tussen de cabine in de auto en thuis is hij snel buiten adem. \u201cIk was daarom aan het rondkijken voor een andere auto. Ik had op dat moment een luxe auto met een klein stadscootertje.\u201d Toen hij overstapte naar een grotere scootmobiel die niet langer in zijn auto paste, moest hij dus op zoek naar een andere, grotere auto.\n\t\t\t\t\t\tlees meer\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t4 november 2019\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\tMet Wellner kan er een hoop\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tlees meer\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\tOp zoek naar een rolstoelbus\n\t\t\t\t\t\tWe waren op zoek naar een rolstoelbus, omdat ik door omstandigheden rolstoelgebonden ben. Onze Opel Meriva moest daarom weg. Na een zoektocht langs meerdere bedrijven kwamen we bij Wellner Mobiliteit terecht.\n\t\t\t\t\t\tlees meer","reviewBody":"Heel klantgericht bedrijf met een uitstekende service!","url":"https:\/\/wellnermobiliteit.nl\/blog\/","datePublished":"2019-08-04T19:55:46","author":{"@type":"Person","name":"Andries","sameAs":""},"publisher":{"@type":"Organization","name":"Klanten Vertellen"}}

Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
  • Tot een jaar BOVAG garantie

Een auto waar een scootmobiel in mee kan

Meneer Humme heeft COPD waardoor hij niet lang kan lopen. Zeker als de temperatuur en luchtdruk veranderen, bijvoorbeeld het verschil tussen de cabine in de auto en thuis is hij snel buiten adem. “Ik was daarom aan het rondkijken voor een andere auto. Ik had op dat moment een luxe auto met een klein stadscootertje.” Toen hij overstapte naar een grotere scootmobiel die niet langer in zijn auto paste, moest hij dus op zoek naar een andere, grotere auto.

lees meer

Met Wellner kan er een hoop

lees meer

Op zoek naar een rolstoelbus

We waren op zoek naar een rolstoelbus, omdat ik door omstandigheden rolstoelgebonden ben. Onze Opel Meriva moest daarom weg. Na een zoektocht langs meerdere bedrijven kwamen we bij Wellner Mobiliteit terecht.

lees meer