Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
garage-wellner

Auto aanpassing voor gehandicapten

Wellner biedt vrijheid

Iets ‘zomaar’ met de auto ondernemen is niet voor iedereen een optie. Wellner Mobiliteit geeft graag mensen met een mobiliteitsbeperkte een stukje van hun vrijheid terug. Zelf naar kantoor rijden, bij een vriend voetbal kijken of met je kind een dagje naar het pretpark. De auto’s en de talloze mogelijke autoaanpassingen van Wellner Mobiliteit maken dit allemaal mogelijk. Een auto aanpassing voor gehandicapten? Dat wij dat doen met de grootst mogelijke service is voor ons niet meer dan normaal.

Linda Wellner

Linda, Aanpassingen adviseur

Mogelijkheden aanpassing auto gehandicapten

Geen enkel persoon is hetzelfde, dit geldt ook voor rolstoelauto’s en bussen. Wellner Mobiliteit zoekt daarom de perfecte oplossing en rolstoelbus voor jouw situatie. Wij kunnen uw auto aanpassen aan jouw handicap en wensen, denk bijvoorbeeld aan een rolstoel als bijrijder, achterin, of juist als zelfrijder. Zo bieden wij diverse aanpassingen waar je uit kunt kiezen, zoals; handbedrijfsrem, gaspedalen links, stuurbediening en accessoires zoals een kofferbaklift.

Auto aanpassingen voor gehandicapten - De Werkplaats

Rolstoelauto kopen

Het kopen van een rolstoelbus of auto kan soms een flinke graai in de portemonnee zijn. Daarom verkopen wij voornamelijk occasions van topkwaliteit zodat vrijheid van vervoer voor iedereen toegankelijker is. Je kan bij ons kiezen uit verschillende bekende automerken en modellen zoals de Volkswagen Caddy, Peugeot Partner en Citroën Berlingo rolstoelauto. Bovendien bieden wij jou deskundig advies, service en onderhoud.

Wellner Story

Twijfel je of Wellner Mobiliteit geschikt is voor jou? Neem dan een kijkje naar onze Wellner Zekerheden en story! Zo weten wij dat niet iedereen persoonlijk langs kan komen bij onze showroom, daarom kan je kiezen voor een gratis proefrit aan huis in uw eigen tijd. Bovendien krijg je tot1 jaar BOVAG garantie, gratis LPK keuring en een gratis leenauto bij schade.

Een auto aanpassing voor gehandicapten? Dan kan je er zeker van zijn dat je bij Wellner aan het juiste adres bent. Ben je geïnteresseerd in de diensten en occasions van Wellner Mobiliteit? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Auto aanpassingen gehandicapten