Rolstoelzitplaats

Dankzij deze aanpassing kunt u tijdens de rit in uw rolstoel blijven zitten op een veilige en verantwoorde manier. U beschikt over een eigen gordel welke volledig af te stellen is naar wens.
Het systeem werkt zeer eenvoudig, waardoor u binnen enkele ogenblikken aan uw reis kunt beginnen

Een rolstoelzitplaats bestaat over het algemeen altijd uit vier retractoren (haken) met een compleet gordelsysteem. Dit systeem kunnen wij op vrijwel iedere locatie in de bus monteren.
Het systeem wat wij monteren is eventueel ook afneembaar. Zo kunt u met de rolstoel over de bevestigingspunten in de vloer rijden.

De stalen retractoren die wij plaatsen zijn het meest veilige model die automatisch en gemakkelijk opgerold kunnen worden.
Met de rode knop op de retractor kunt u de haak weer gemakkelijk loskoppelen.

Rolstoelzitplaats Side to Side

Bij een rolstoelzitplaats rechts voorin de bus komt er wat meer bij kijken dan enkel een zitplaats inbouwen. Wij passen de vloer dan zo aan dat u een vlakke vloer overhoudt. Op de foto hiernaast ziet u wat voor een gemak dit met zich mee brengt. U kunt de rolstoel zonder moeite naar voren manoeuvreren. De ombouw is geschikt voor bussen van de volgende merken:

  • Volkswagen Transporter , Crafter
  • Mercedes Vito , Viano , Sprinter, V-klasse
  • Opel Vivaro , Movano, Combo
  • Renault Trafic, Master
  • Ford Transit, Connect, Custom
  • Fiat Ducato, Doblo, Scudo
  • Citroen Jumpy , Jumper
  • Peugeot boxer , Partner

Op de foto ziet u een voorbeeld van het resultaat bij een Ford Transit.
De vloer bekleden wij ook opnieuw zodat het netjes afgewerkt is.

Prijzen

Een complete rolstoelzitplaats heeft u al vanaf €849,- inclusief BTW, deskundige montage en 1 jaar garantie.

U kunt ervoor kiezen deze set te upgraden naar een elektrisch bedienbare set of bijvoorbeeld een langer gordelsysteem. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een afneembare retractoren set te laten monteren. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien die er hedendaags zijn.

Offerte aanvragen