Rolstoelliften

Met een rolstoellift kunt u binnen 30 seconden plaatsnemen in de bus. Deze liften werken elektronisch. U hoeft alleen plaats te nemen op het plateau van de lift. Met 1 druk op de knop tilt de lift u naar de juiste hoogte, geheel automatisch.

De liften die wij leveren kunnen minimaal 350 KG optillen zonder moeite. U kunt dus gerust in uw rolstoel of scootmobiel blijven zitten tijdens het bedienen van de lift

Rolstoellift Easy

De meest bekende rolstoellift zoals u hier op de foto ziet staan is afkomstig uit Italië en voert het merk Caroil. Deze worden in Europa het meest gebruikt en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Een roll-stop aan de voorkant en achterkant van het plateau zorgt ervoor dat u hier niet van af kunt rijden tijdens het stijgen en dalen. Daarnaast zitten aan beide zijde van de lift hendels om u vast te kunnen houden.

De rolstoellift werkt gemakkelijk met 4 knoppen op een bedrade afstandsbediening. De hefcapaciteit is 350 KG. U kunt dus vrijwel iedere rolstoel of scootmobiel met 1 persoon omhoog laten hijsen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 1 van onze medewerkers op 079-203 31 13.

Optioneel:

  • Elektrische deur openers
  • Lift bedienbaar maken met een draadloze afstandsbediening

Rolstoellift Heavy Duty

De ‘Heavy Duty’ lift is de lift die het meest gebruikt wordt door taxi bedrijven. Deze lift heeft een hefcapaciteit van 400 KG waardoor deze de sterkste lift is die leverbaar is voor in uw rolstoelbus.

Omdat deze AMF liften jarenlang marktleider zijn is het niet voor niets de keuze van vrijwel iedere taxi die rondrijdt. De lift is gemakkelijk bedienbaar met een 2-knops bedrade afstandbediening.

Alle nieuwe rolstoelliften leveren wij standaard af met 1 jaar volledige garantie. Indien gewenst ontvangt u ook een LPK rapport bij de lift.

Optioneel:

  • Elektrische deur openers
  • Lift bedienbaar maken met een draadloze afstandsbediening

Rolstoellift Deluxe

Bij de Deluxe rolstoellift kunt u ervan uitgaan geen geluiden van de lift te horen tijdens het rijden met uw bus. Omdat er op diverse plekken anti tril rubbers zijn aangebracht is er alles aan gedaan dat u nu, maar ook in de toekomst verzekerd bent van een trilvrije lift in uw bus.

De lift is tevens voorzien van een oranje led strip over de gehele lengte van het plateau. ‘’Altijd goed zichtbaar zijn’’ was een belangrijk punt van de ontwerpers. Zij hebben ook niet voor niets een design award gekregen voor dit type lift.

Eventueel kan de lift omgebouwd worden om hem op afstand te kunnen bedienen met een app op uw telefoon. Zo hoeft u nooit meer een fysieke afstandsbediening bij u te hebben.

Optioneel:

  • Elektrische deur openers
  • Lift bedienbaar maken met een draadloze afstandsbediening

Offerte aanvragen