Kofferbaklift

Gemakkelijk op pad met de liften van Harmar

Kofferbakliften, ook wel scootmobielliften genoemd zijn er in een aantal modellen en maten. De voordelen van het mee kunnen nemen van een rolstoel of scootmobiel in de auto zijn dan ook groot.
De liften maken gebruik van verschillende soorten “haken” om allerlei soorten rolstoelen/scootmobielen op te kunnen tillen. Afhankelijk van uw behoeftes kunnen wij u een passend advies geven over
de verschillen.

Iedere lift die wij inbouwen neemt het zwaarste gedeelte uit handen zodat u niet hoeft te tillen. U bediend de afstandsbediening en de lift doet zijn werk.

Vraag voor meer informatie naar onze inbouwspecialist via telefoonnummer: 079-203 31 13

Prijzen

Lift tot 90kgKofferbaklift van Harmar

Inclusief montage, afstandsbediening, elektrisch aansluiten en 1 jaar garantie.

Lift tot 90 Kg, dit type kofferbaklift werkt gemakkelijk en kan door middel van zijn uitklapbare mogelijkheden in vele auto’s/bussen ingebouwd worden. Dit is het meest gebruikte model.
Let er wel op of uw scootmobiel of (elektrische) rolstoel niet zwaarder is dan 90 KG. U kunt uw auto in de ochtend brengen en in de middag staat deze alweer voor u klaar.

Lift tot 113KGKofferbaklift van Harmar

Inclusief montage, afstandsbediening, electrisch aansluiten en 1 jaar garantie.

Lift tot 113 KG. Geschikt voor vele soorten scootmobielen en rolstoelen. Dit type is net iets luxer uitgevoerd en heeft een sterkere ingebouwde motor.

Indien u niet het gewicht weet van uw rolstoel of
of scootmobiel kunt u dit ook gerust vragen aan één van onze medewerkers. Ook voor dit model geldt in de ochtend brengen is in de middag alweer uw auto ophalen. Wij beschikken over diverse soorten
adaptoren zodat wij vrijwel ieder model kunnen voorzien van de juiste “haak”.