Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer
  • Tot een jaar BOVAG garantie

Over Wellner Mobiliteit

Gerust even de auto pakken om naar uw werk te rijden of uw familie een bezoekje te brengen; Wellner Mobiliteit maakt het mogelijk en vooral makkelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperkte. Wilt u een rolstoelauto kopen of een aanpassing aanbrengen aan een auto voor gehandicapten? Dan kunnen onze experts u van dienst zijn. Wellner Mobiliteit is een gespecialiseerd autobedrijfdie meerdere auto aanpassingen voor gehandicapten biedt. Zo heeft u keuze uit diverse auto aanpassingen zoals draaistoelen, liften, ombouwpakketten en rolstoelzitplaatsen.

Aanpassing auto voor gehandicapten

Wellner Mobiliteit heeft een ruim assortiment van occasions. U kunt hierbij denken aanrolstoelauto’s, rolstoelbussen en scootmobielauto’s van gerenommeerde zoals Fiat, Volkswagen en Peugeot. Op onze aanbod pagina vindt u uitgebreide informatie over het type model, merk, bouwjaar, kilometerafstand en diverse extra’s. De auto’s bevinden zich in topconditie en zijn daarbij betaalbaar. Bovendien specialiseren wij ons in allerlei auto aanpassingen die geschikt zijn voor uw specifieke mobiliteitsbehoeftes.

Snel op weg met Wellner

onderhoudservice

Tot 1 jaar BOVAG garantie

volledig-verzekerd

Gratis leenauto bij schade

al-vanaf-80-euro-per-dag

Financiering mogelijk

vanzelfsprekend

Volle tank met brandstof

De 10 zekerheden van Wellner Mobiliteit

Bij Wellner Mobiliteit vindt staat persoonlijke en uitgebreide service centraal. Als u een aangepaste auto wilt kopen, dan adviseren en informeren wij u uitvoerig over alle mogelijkheden. We begrijpen dat niet iedereen naar onze showroom in Zoetermeer kan komen. Daarom verzorgen wij een in uw eigen tijd en omgeving een gratis proefrit aan huis met uw auto naar keus. Een ervaren specialist komt naar u toegereden en kan al uw vragen beantwoorden. Na aankoop leveren wij uw aangepaste auto rijklaar af, inclusief een grote onderhoudsbeurt en een volle tank.