Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 starstarstarstar

  • Proefrit aan huis
  • Wij staan bekend om onze persoonlijke service
  • Gratis pechhulp en vervangend vervoer

Over Wellner Mobiliteit

Gerust even de auto pakken om naar werk te rijden of om de familie een bezoekje te brengen; Wellner Mobiliteit maakt het mogelijk en vooral makkelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Wil je een rolstoelauto kopen of een aanpassing aanbrengen aan een auto voor gehandicapten? Dan kunnen onze experts je van dienst zijn. Wellner Mobiliteit is een gespecialiseerd autobedrijf die meerdere auto aanpassingen voor gehandicapten biedt. Zo heeft u keuze uit diverse auto aanpassingen zoals draaistoelen, liften, ombouwpakketten en rolstoelzitplaatsen.

Aanpassing auto voor gehandicapten

Wellner Mobiliteit heeft een ruim assortiment aan occasions. Je kunt hierbij denken aan rolstoelauto’s, rolstoelbussen en scootmobielauto’s van gerenommeerde zoals Fiat, Volkswagen en Peugeot. Op onze aanbod pagina vind je uitgebreide informatie over het type model, merk, bouwjaar, kilometerafstand en diverse extra’s. De auto’s bevinden zich in topconditie en zijn betaalbaar. Bovendien specialiseren wij ons in allerlei auto aanpassingen die geschikt zijn voor jouw specifieke mobiliteitsbehoeftes.

Snel op weg met Wellner

onderhoudservice

Tot 1 jaar BOVAG garantie

volledig-verzekerd

Gratis leenauto bij schade

al-vanaf-80-euro-per-dag

Financiering mogelijk

vanzelfsprekend

Volle tank met brandstof

De 10 zekerheden van Wellner Mobiliteit

Bij Wellner Mobiliteit staat persoonlijke en uitgebreide service centraal. Als je een aangepaste auto wilt kopen, dan adviseren en informeren wij je uitvoerig over alle mogelijkheden. We begrijpen dat niet iedereen naar onze showroom in Zoetermeer kan komen. Daarom verzorgen wij een, in jouw eigen tijd en omgeving, gratis proefrit aan huis met de auto naar keuze. Een ervaren specialist komt naar je toe gereden en kan al je vragen beantwoorden. Na aankoop leveren wij de aangepaste auto rijklaar af, inclusief een grote onderhoudsbeurt en een volle tank.