Ook als u een mobiliteitsbeperking heeft wilt u graag gemakkelijk kunnen reizen. Veel mensen met een mobiliteitsbeperking zijn afhankelijk van een rolstoel en/of een scootmobiel. Ze kunnen met een rolstoel en scootmobiel in en om het huis goed mobiel zijn maar zodra zij wat verder weg willen gaan, lopen zij tegen mobiliteitsproblemen aan. Reizen met het openbaar vervoer levert doorgaans nogal wat problemen op en er moet van alles worden georganiseerd voordat de reis kan beginnen. Met de bus reizen is meestal niet of nauwelijks mogelijk. Bij de trein moet iemand paraat staan om u te helpen in- en uit te stappen en ook in metro en tram is reizen met een rolstoel vaak niet of nauwelijks mogelijk. Een aangepaste rolstoelbus is hierbij een effectieve oplossing. Wij, Wellner Mobiliteit, geven u middels deze pagina alle essentiele informatie m.b.t. aangepaste rolstoelbussen!

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door op de pagina:

Over Wellner Mobiliteit

Met een aangepaste rolstoelbus kunt u gaan en staan waar u wilt, ook als u een mobiliteitsbeperking heeft. Met een aangepaste rolstoelbus van Wellner Mobiliteit kunt u optimaal genieten van uw vrijheid en genieten van dagjes uit een heerlijke vakantie of van en naar uw werk rijden.

Wellner Mobiliteit is een betrouwbare leverancier van rolstoelbussen en rolstoelauto’s en zorgt desgewenst ook voor de benodigde aanpassingen in uw eigen auto. Wij van Wellner Mobiliteit zijn van mening dat iedereen of u nu jong of oud en klein of groot bent, de mogelijkheid moet hebben om gemakkelijk te kunnen reizen. Reizen om deel te kunnen nemen aan het maatschappelijk leven. Van werk tot familiebezoek, kerkbezoek, uitjes naar het buurthuis en naar de bioscoop of een heerlijke vakantie.

Als u kiest voor een aangepaste rolstoelbus dan is dit met name voor rolstoelgebruikers een heel goede oplossing. U kunt bij Wellner Mobiliteit terecht voor verschillende oplossingen zodat u weer optimaal kunt reizen ook al heeft u een mobiliteitsbeperking. Wij realiseren ons dat het kopen van een aangepaste rolstoelbus een grote aankoop is. Wij adviseren en informeren u dan ook graag uitgebreid en kunnen bijvoorbeeld ook de verschillende modellen demonstreren. Een bezoek aan onze showroom in Zoetermeer is hiervoor een geschikt moment. Een rolstoelauto kopen of een rolstoelbus kopen doet u dan ook gemakkelijk via Wellner Mobiliteit.

Heeft u een keuze kunnen maken voor een aangepaste rolstoelbus, dan kunnen wij deze volledig aanpassen aan de wensen en behoeften van de koper.

Aangepaste rolstoelbus kopen

Overweegt u de aanschaf van een aangepaste rolstoelbus dan kunt u bij Wellner Mobiliteit kiezen uit tal van modellen. U kunt kiezen uit rolstoelbussen van diverse bekende merken zoals Renault, Fiat en Peugeot. Op de website van Wellner Mobiliteit vindt u een speciale pagina met het aanbod aan rolstoelbussen van dat moment. Bij elke rolstoelbus vindt u uitgebreide informatie op het gebied van model en merk, de kilometerstand, de soort brandstof en het bouwjaar. Ook staat per rolstoelbus aangegeven welke transmissie deze heeft en hoe hoog de wegenbelasting is. Verder staat per model aangegeven of er extra opties mogelijk zijn die het rijplezier vergroten. Denk hierbij zoals aan extra’s zoals ABS, een boordcomputer, een cd speler in de auto en andere extra’s.

”Wellner Mobiliteit is een betrouwbare leverancier van rolstoelbussen en rolstoelauto’s en zorgt desgewenst ook voor de benodigde aanpassingen in uw eigen auto.”

Aangepaste rolstoelbus op maat

Iedereen is anders en daarom kunnen wij uw aangepaste rolstoelbus nog verder aanpassen aan de behoeften van de mobiliteitsbeperkte. Wij bieden onder meer een draaistoel waardoor het voor rolstoelgebruikers gemakkelijker wordt om zich te verplaatsen van en naar de rolstoel. De draaistoel draait namelijk door de opening van de deur en brengt deze naar beneden zodat een geschikte in- en uitstap hoogte kan worden bereikt. De draaistoel wordt handmatig bediend.

Een andere mogelijke aanpassing van een rolstoelbus is een kofferbaklift. Met behulp van de kofferbaklift kan de rolstoel worden opgetild en vast worden gezet met haken. Ook de kofferbaklift wordt met de hand bediend. Verder is er ook de mogelijkheid een oprijplaat aan te schaffen. De oprijplaat is voorzien van unieke gasveren waarmee het verplaatsen van de rolstoel in de rolstoelbus aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Kies verder nog uit rolstoelliften of een rolstoel vergrendeling. Voor rolstoelgebruikers die niet of nauwelijks in staat zijn hun voeten te gebruiken kunnen wij de aangepaste rolstoelbus uitbreiden met een handgas en hand remsysteem.

”Ook voor mensen die vanwege kun mobiliteitsbeperking niet in staat zijn naar de showroom te komen, bieden wij alle service”

Thuispassingen aangepaste rolstoelbus

Ook voor mensen die vanwege kun mobiliteitsbeperking niet in staat zijn naar de showroom te komen, bieden bij alle service. De specialist van Wellner Mobiliteit komt graag bij u aan huis zodat wij u thuis kunnen informeren en adviseren. Onze ervaren rolstoelbus specialist kan al uw vragen beantwoorden waardoor u een goed beeld van de rolstoelbus krijgt. Daarnaast informeren wij u over de vraag welke mogelijkheden er zijn om uw rijplezier nog extra te vergroten. Wij nemen dan alle mogelijkheden voor de aangepaste rolstoelbus met u door en komen samen tot de perfecte oplossing.

De 10 zekerheden van Wellner Mobiliteit

Wellner Mobiliteit stelt u als klant centraal en biedt een grote en uitgebreide service. Als eerste noemen wij de gratis thuispassing van een aangepaste rolstoelbus. Als tweede noemen wij de standaard 6 maanden BOVAG-garantie die u bij ons krijgt als u bij ons een aangepaste rolstoelbus koopt. Wij leveren de aangepaste rolstoelbus rijklaar af, inclusief grote onderhoudsbeurt en volle tank brandstof. Het is mogelijk om gebruik te maken van inruil mogelijkheden en u krijgt korting op onderhoud aan uw aangepaste rolstoelbus. Heeft u onverhoopt schade aan de rolstoelbus dan kunt u bij ons terecht voor een gratis leenauto. Ook de LPK-keuring (Laadkleppen Periodieke Keuring) is bij Wellner Mobiliteit gratis.

U ziet, wij staan graag voor u klaar en leveren alles wat u nodig heeft voor reizen met plezier met een aangepaste rolstoelbus.

”Wellner Mobiliteit stelt u als klant centraal en biedt een grote en uitgebreide service.”

Aanpassingen eigen auto

Soms is het niet nodig een volledig aangepaste rolstoelbus aan te schaffen maar kunt u volstaan met aanpassingen aan de eigen auto. Wellner Mobiliteit is u hierbij graag van dienst. Levert het instappen en uitstappen problemen op dan heeft Wellner Mobiliteit een aantal oplossingen om dit te vergemakkelijken. Wilt u graag de rolstoel of de scootmobiel meenemen in de eigen auto dan is de aanschaf van een kofferbaklift een grote uitkomst. Wellner Mobiliteit is officieel dealer van de gerenommeerde merken AutoAdapt en Harmar.

Is het voor u niet of nauwelijks mogelijk met de voet te remmen en gas te geven dan biedt Wellner Mobiliteit verschillende mogelijkheden op het gebied van handgas en handrem. Met een goede rolstoelvergrendeling kunt u tijdens de rit in uw rolstoel blijven. Wij kunnen deze rolstoelvergrendeling in vrijwel iedere bestelbus realiseren. Kies verder uit verschillende mogelijkheden voor oprijplaten.

Meer weten? Informatie nodig, wilt u occasions bekijken of een thuispassing afspreken? Neem contact op met Wellner Mobiliteit of kom langs in onze showroom in Zoetermeer. De showroom is dagelijks geopend van 12.00 tot 17.30 uur en ook op afspraak kunt u onze showroom bezoeken, ook ’s avonds!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gemakkelijk contact op met Wellner Mobiliteit via onderstaand contactformulier.

Rolstoelbussen bekijken